طبق گفته سخنگوی وزارت بهداشت 26 استان کشور از نظر شیوع کرونا همچنان در وضعیت قرمز و هشدار به سر می برند.

به گزارش جماران؛ سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۳۲۸ هزار و ۸۴۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۸۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۸ هزار و ۶۱۶ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز دوشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۷ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۲۸ هزار و ۸۴۴ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۸ هزار و ۶۱۶ نفر رسید.

لاری گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۸۶ هزار و ۶۴۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۹۹۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: تاکنون دو میلیون و ۷۱۱ هزار و ۸۱۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی افزود: استان‌های مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت کرونا در استان همدان بیان کرد: استان همدان شاهد یک خیز بیماری در اواخر اسفند ماه ۹۸ بود که از فروردین امسال تا حدودی از شدت موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در این استان کاسته شد و در پایان اردیبهشت ماه به کمترین میزان رسید. از ابتدای خرداد ماه همزمان با سایر استان‌ها، شاهد رشد چشمگیر موارد ابتلا و بستری در اغلب شهرستان‌های این استان بودیم و در اواسط تیر ماه، موارد ابتلا و بستری در این استان به بیشترین میزان خود رسید.

لاری افزود: در یک ماه گذشته با همکاری مردم و تلاش کادر بهداشت و درمان استان همدان شاهد کاهش نسبی موارد ابتلا و بستری به علت کووید ۱۹ در این استان هستیم. در حال حاضر چهار شهرستان در وضعیت قرمز و سه شهرستان در وضعیت هشدار قرار دارند. موارد ابتلا و بستری در برخی شهرستان‌ها مانند همدان، ملایر، کبودرآهنگ و بهار شدت بیشتری دارد.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی، اداره‌ها و بانک‌ها ۷۸ درصد و در وسایل نقلیه درون شهری و برون شهری ۷۳ درصد گزارش شده است. میزان استفاده از ماسک توسط متصدیان و شاغلان در واحدهای صنفی و صنعتی ۷۵ درصد و توسط شاغلان اداره‌ها و بانک‌ها تا ۹۰ درصد اعلام شده است.

وی اظهار کرد: طی بازرسی‌های انجام شده بیشترین میزان رعایت پروتکل‌ها در استان همدان، در بیمارستان‌ها و کمترین میزان در آرامستان‌ها، پاساژها و مراکز پلیس به علاوه ۱۰ اتفاق افتاده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از نکات مثبت مدیریت بیماری کووید ۱۹ در استان همدان می‌توان به راه اندازی سامانه تلفنی ۳۱۴۳ در این استان، بهره گیری از طرح همیار بازرسان بهداشت و ردیابی موارد تماس نزدیک بیماران با تست مثبت در این استان اشاره کرد. مدیریت و نظام مراقبت دیده ور در مراکزی مانند بهزیستی، زندان‌ها، کارخانه‌ها بزرگ به صورت خود اظهاری علائم انجام می‌شود تا از گسترش بیماری جلوگیری شود.

لاری افزود: امیدواریم با رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی و استفاده جدی و همگانی از ماسک توسط مردم استان همدان و به خصوص جوانان این استان، ضمن تداوم روند نزولی در موارد ابتلا و بستری، شاهد خروج این استان از وضعیت هشدار باشیم.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: بیماری کووید ۱۹ مرز و بوم نمی‌شناسند و همه سیستم‌های بهداشتی جهان را تحت تاثیر قرار داده و هیچ کشوری از این بیماری در امان نیست. بهترین راه حل برای مبارزه با این بیماری، همبستگی و همراهی در عمل و رعایت اصول سه گانه فاصله گذاری فیزیکی، شست‌وشوی مداوم دست‌ها و استفاده از ماسک است. همچنان درخواست ما این است که با پرهیز از سفر غیرضروری، شرکت نکردن در مراسم و دورهمی و حضور در مراکز شلوغ، از سلامت خود و هموطنان‌مان مراقبت کنیم.

 

تعداد جان باختگان بر اثر کرونا در البرز به 810 تن رسید

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۶ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شدند.

دکتر حسین کریم روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: مجموع کل موارد بستری شامل  قطعی ، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز ۱۳ هزارو ۵۹۵ نفر بوده که از این تعداد ۱۲ هزار و ۵۷ نفر مورد قطعی مثبت شناخته شده است.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر تعداد ۵۱۹ نفر شامل موارد  قطعی ، محتمل و مشکوک  در مراکز درمانی بستری هستند، افزود: از این تعداد تاکنون ۲۰۶ نفر بیمار قطعی کووید - ۱۹ تشخیص داده شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار داشت:  در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۵۵۷ نفر سرپایی به مراکز درمانی و بهداشتی استان با علائم مشکوک مراجعه کرده اند که ۹۶ مورد در بیمارستان ها بستری شده اند .

این مسوول  با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۵ بیمار بستری شده جوان و پایین تر از سن 50 هستند، افزود:تعداد بیماران بستری بدحال در ۲۴ ساعته گذشته به ۱۲۹ نفر رسید.

وی گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۶ بیمار کووید- ۱۹ در البرز  جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان  البرز به ۸۱۰ نفر رسید .

کریم یادآورشد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۱۲ هزار و ۲۵۳ نفر بیمار کرونایی  و مشکوک پس از بهبودی از مراکز درمانی استان ترخیص شده اند.

 

نیمی از پزشکان متخصص گروه عفونی در مشهد به کرونا مبتلا شدند

مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نیمی از پزشکان متخصص عضو گروه عفونی این دانشگاه حین خدمت به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به این بیماری مبتلا شدند.

دکتر حمید رضا نادری گزارش داد: اساتید و دستیاران تخصصی این گروه از روزهای نخست شیوع ویروس کرونا حضور صددرصدی در مراکز درمانی ویژه کرونا در  مشهد داشته‌اند و این تلاش شبانه روزی در خدمات رسانی به بیماران ستودنی است.

وی افزود: از هشت متخصص عضو گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، چهار نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند که همانند دیگر مدافعان سلامت جان خود را به خطر انداختند تا جان همنوعشان حفظ شود.

مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: حال متخصصان مبتلا به کرونا در مشهد خوب است اما در  برخی روزهای سخت با ۵۰ درصد ظرفیت هر نفر معادل دو نفر فعالیت دارد تا جای خالی نیروهای مبتلا احساس نشود.

وی گفت: با وجود هشدارهای ارائه شده باز هم برخی از مردم نسبت به  رعایت توصیه‌های بهداشتی بی‌توجه هستند در حالی که مردم تا زمان مهار قطعی و کنترل ویروس کرونا و تولید واکسن این بیماری همچنان باید دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

نادری افزود: مردم باید به فکر حال مدافعان سلامت که ۶ ماه بطور شبانه روزی و دور از خانواده از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند، باشند و از خانه‌نشینی خسته نشوند زیرا خستگی حضور مستمر و بی‌وقفه در بیمارستان آن هم با لباس خاص به‌مراتب سخت تر و بیشتر است.

هم اکنون ۲ بیمارستان امام رضا (ع) و شریعتی در مشهد به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص یافته است.تاکنون ۱۷ نفر از کادر درمانی شامل پزشک، پرستار، کارشناس اتاق عمل، کارشناس بینایی‌سنجی و دیگر گروههای پزشکی در مشهد بر اثر ابتلا به ویروس کرونا  "شهید خدمت" شده‌اند.

 

فرماندار مراغه: هرگونه عزاداری قبل از دهه محرم ممنوع است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: طبق اعلام ستاد ملی کرونا قبل از دهه محرم هرگونه عزاداری ممنوع بوده و عزاداری‌ها در این دهه طبق دستورالعمل های ستاد ملی کرونا برگزار خواهد شد.

سید علی موسوی حسینی روز دوشنبه در جلسه شهرستانی ستاد مقابله با کرونا اظهار داشت: نباید سلامت هموطنانمان را به خطر بیاندازیم و بهانه به دست دشمن بدهیم.

وی اهالی رسانه را سربازان سلامت دانست و گفت: اصحاب رسانه شهرستان در ماه محرم می توانند با فرهنگ سازی از شیوع کرونا  در شهرستان جلوگیری کنند و در این روزها بیشتر از گذشته پای کار باشند.

دادستان عمومی و انقلاب مراغه نیز در این جلسه با اشاره به همکاری مردم از همان روزهای نخست شیوع کرونا گفت: با همکاری دستگاه های اجرایی و مردم باز هم می توانیم در ماه محرم شاهد کاهش آمار کرونا در شهرستان باشیم.

نادر نجد گفت: اولویت ستادکرونا در شهرستان سلامتی همشهریان است و با هیچ کس در این خصوص تعارف نداریم.

وی افزود: هیچ گونه تقابلی با کسی نداریم و همراهی و همکاری با تمامی هیات ها حسینی در ماه محرم خواهیم داشت و در صورت مشاهده تخلف طیق دستورالعمل با متخلفان برخورد خواهد شد.

رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این جلسه گفت: شیب تند مراغه به شکل ثابت درآمده و شرایط پایداری داریم اما همچنان وضعیت قرمز است.

اصغر تنومند وضعیت قرمز و مشکلات موجود را در عدم اجرای دستورالعمل ها دانست و گفت: در ماه محرم برخلاف دستورالعمل های ستاد ملی کرونا نمی توانیم عمل کنیم و تابع تصمیمات و دستورالعمل های ستاد هستیم.

وی تاکید کرد: نیازمند اجرای دستورالعمل های ستاد کرونا هستیم و در صورت عدم اجرا شاهد افزایش آمار موارد مثبت و افزایش بستری ها در بیمارستان ها خواهیم بود.

فرمانده سپاه مراغه نیز در این جلسه گفت: رزمایش دفاع زیست محیطی و کمک مومنانه همزمان با سراسر کشور در ماه محرم برگزار خواهد شد.

سرهنگ پاسدار سعید رشیدی گفت: ۲۰۰ پایگاه مقاومت شهری و روستایی آماده هماهنگی و همکاری با ستاد مقابله با کرونا در شهرستان است.

بخشدار سراجوی مراغه نیز در این جلسه گفت: ضدعفونی روستاها طبق پروتکل های ستاد مقابله با کرونا از چند روز گذشته در بخش سراجو آغاز شده است.

فرخ محمدزاده گفت: طبق دستورالعمل های ستاد ملی کرونا، کمیته های روستایی در ماه محرم در بخش سراجو فعال خواهند بود و انتظار داریم اهالی روستاها همکاری های لازم را داشته باشند.

بخشدار مرکزی مراغه نیز گفت: کمیته های روستایی در تمامی روستاهای بخش فعال هستند و تیمی بر نحوه فعالیت آن ها نظارت دارند.

مصطفی مجیدی گفت: در روستاها با وضعیت قرمز توزیع ماسک و طرح فاصله گذاری اجتماعی اجرا می شود.

وی افزود: با کمیته های روستایی و هیات امنای مساجد در روستاها هماهنگ هستیم و در ماه محرم طبق دستورالعمل های ستاد ملی کرونا مراسمات برگزار خواهد شد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.