سرهنگ شیرزاد حاجی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این افراد قصد خروج غیرقانونی از مرز و ورود غیرمجاز به کشور ترکیه را داشتند، افزود: دستگیرشدگان جهت عودت به کشورشان با 10 دستگاه اتوبوس به تهران فرستاده شدند.
وی بیان کرد: بیشتر این افراد تبعه کشورهای بنگلادش، افغانستان، پاکستان و چندین کشور دیگر آسیایی هستند که مجوز اقامت در پایتخت را دارند.
به گزارش ایرنا فرمانده هنگ مرزی ماکو پیش از این گفته بود که هوشیاری و حضور به موقع مرزبانان آذربایجان غربی و گشت زنی های مداوم آنان در نوار مرزی سبب شده است تا موفقیت های چشمگیری در زمینه دستگیری بیگانگان خارجی به دست بیاید.
این اتباع خارجی از استان های شرقی و عمقی کشور به مرزهای آذربایجان غربی منتقل می شوند و ایجاد سدها و ایست بازرسی ها در این استانها می تواند قاچاق انسان را در نطفه خفه کند.
امروزه مرزهای آذربایجان غربی به امکانات روز اعم از دوربین های الکترونیکی و اپتیکی مجهز شده و با ایجاد و ساخت برجک های کاربردی در گذرگاه ها از تردد غیرمجاز جلوگیری شده است اما همچنان نگهداری اتباع خارجی که در این مرزها شناسایی و دستگیر می شوند، معضلی برای مسوولان محلی به شمار می رود.
بر اساس پژوهش های مرزبانی از جمله عوامل موثر در زمینه قاچاق انسان در مرزهای آذربایجان غربی می توان به سود سرشار ناشی از قاچاق انسان و موقعیت خاص جغرافیایی منطقه به عنوان پل ارتباطی آسیا به اروپا اشاره کرد.
ماکو در مجاورت کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان قرار دارد و طول مرزهای جمهوری اسلامی ایران در این منطقه با این کشورها به ترتیب 130 و 140 کیلومتر است.
7132/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.