دکتر علی افشانی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمار گرما زده آب بدن خود را به علت تعریق شدید از دست می دهد و با بالارفتن درجه حرارت بدن، مشکلات جدی تری می تواند برای این فرد اتفاق بیافتد.
وی اضافه کرد: گرمازدگی به 2 شکل خفیف و شدید رخ می دهد و در صورت امکان باید با استفاده از مایعات و حضور در مکان خنک از تشدید گرمازدگی کاهش داد.
وی بیان کرد: تعریق شدید، سردرد، افزایش ضربان قلب، مرطوب شدن آنی پوست، رنگ پریدگی، افزایش حرارت بدن به حدود 40 درجه، ضعف، سرگیجه و تهوع و استفراغ از جمله علایم گرمازدگی شدید است.
پزشک ارومیه ای ادامه داد: افراد نباید اجازه کاهش آب بدن را بدهند و باید با استفاده از مایعات مناسب از جمله آب معمولی و آبمیوه های خانگی از بروز این عارضه جلوگیری کنند.
افشانی گفت: در صورت بی توجهی به گرمازدگی، احتمال به کما رفتن فرد وجود دارد و باید این افراد را در سریع ترین زمان ممکن به مراکز درمانی رساند.
وی افزود: ضربان تند، سردرد ضربانی، تنفس کم عمق، پوست قرمز، کاهش واکنش فرد و داغ شدن بدن از جمله علایم کم آبی بسیار شدید است.
وی توصیه کرد که شهروندان از تردد غیرضروری در ساعات گرم روز از جمله بین ساعات 12 تا 16 در معابر عمومی خودداری کنند.
به گزارش ایرنا تابستان امسال از جمله گرم ترین فصول دهه های اخیر بوده است و احتمال بروز گرمازدگی به ویژه از نوع خفیف بسیار زیاد به نظر می رسد.
در صورت بی توجهی و درمان نکردن گرمازدگی خفیف، احتمال افزایش شدت آن وجود دارد.
8137/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.