فرهاد سرخوش روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 2 هزار و چهار حلقه چاه از این تعداد توسط دستگاه های اجرایی و یکهزار و 273 حلقه نیز توسط پیمانکاران پلمب شده است.
وی با اشاره به اینکه 77 حلقه چاه غیرمجاز نیز به هنگام حفاری شناسایی و امحا شده، اضافه کرد: در این مدت از برداشت اضافی آب از 258 حلقه چاه مجاز و حفر 448 حلقه چاه غیرمجاز جدید جلوگیری شده است.
وی همچنین از توقیف 191 دستگاه حفاری چاه طی سال گذشته خبر داد و گفت: یکهزار و 9 موتور پمپ نیز توسط دستگاه های اجرایی و پیمانکاران از حوضه آبریز دریاچه ارومیه برچیده شده است.
سرخوش با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه نیازمند فرهنگ سازی در زمینه مصرف آب بخش کشاورزی است، گفت: هدررفت آب در این بخش خسارت های جبران ناپذیری به منابع آبی وارد کرده است و به همین دلیل برای تجهیز اراضی حوضه آبریز دریاچه ارومیه به امکانات آبیاری مدرن تلاش می شود.
وی با تاکید بر اینکه کمبود آب در سطح کشور جدی است، افزود: مردم باید با مشکلات کم آبی، شیوه های مصرف بهینه آب و خطرهای کاهش سطح آب های زیرزمینی آشنا شوند.
مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی همچنین از اختصاص 21 میلیارد ریال برای تامین هزینه های آموزشی در جهت اصلاح الگوهای مصرف آب دراین حوضه آبریز خبر داد.
به گزارش ایرنا دریاچه ارومیه در قالب طرح های ستاد احیا قرار است ظرف مدت 10 سال به تراز اکولوژیک خود برسد؛ این دریاچه از اواسط دهه 1380 شروع به خشک شدن کرد و بنا بر آمار بین المللی تا سال 2015 میلادی حدود 80 درصد از مساحت آن خشک شد.
3214/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.