به گزارش ایرنا علی الهوردیان روز شنبه در همایش تجلیل از کارکنان شوراهای حل اختلاف سلماس با تاکید بر تلاش برای تقویت شوراهای حل اختلاف این شهرستان، افزود: میزان پرونده های منجر به صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف سلماس در سال گذشته 6 هزار 245 فقره بود و در مجموع 30 درصد از پرونده ها به صلح و سازش منجر شد.
وی افزود: شوراهای حل اختلاف در کنار سایر مراجع قضایی نقش بسیار موثری در برقراری صلح و سازش در جامعه و تسریع رسیدگی به پرونده های مردم دارند.
وی اضافه کرد: وقتی اختلاف ها در جامعه به صلح و سازش کشیده شود علاوه بر به وجود آمدن فضای روانی مناسب، تاثیر فرهنگی خوبی نیز بر جامعه خواهد گذاشت.
وی بیان کرد: با فعالیت شوراهای حل اختلاف سلماس شاهد اقدامات و خدمات باکیفیت و شایسته ای از سوی اعضا بوده ایم و امیدواریم این روند همچنان ادامه یابد.
الهوردیان تعداد قضات فعال در شوراهای حل سلماس را نیز 25 نفر اعلام و بیان کرد: تقویت بازرسی و نظارت بر شعبه های حل اختلاف، ارتقا کیفیت رسیدگی به پرونده ها و توجه به امر صلح و سازش از مهمترین رویکردهاست.
به گزارش ایرنا در ادامه این همایش تعدادی از کارکنان، اعضا و دبیران شعب شوراهای حل اختلاف سلماس تجلیل شدند.
شوراهای حل اختلاف با فعالیت زیر نظر قوه قضاییه صلاحیت رسیدگی به همه دعاوی مدنی و حقوقی، جرائم قابل گذشت و نیز رسیدگی به جنبه خصوصی جرائم غیرقابل گذشت را دارند.
7156/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.