قاسم جلیلی نژاد روز یکشنبه در نشستی که با هدف آموزش دفاتر فناوری اطلاعات روستایی ارومیه در اداره کل پست آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: این زیرساخت ها بستر مناسبی برای ایجاد محتوا و اشتغال در بین جوانان روستایی است.
وی اضافه کرد: زیرساخت های ارتباطی با توجه به طرح USO یا خدمات عمومی اجباری ارتباطات و فناوری اطلاعات تا دور افتاده ترین نقاط کشور رسیده و در حال تکمیل است ولی باید آموزش های لازم به روستاییان در این خصوص ارائه شود.
وی ادامه داد: دفاتر ICT به عنوان آخرین حلقه ارتباطی دولت با روستاییان است و باید از این بستر به صورت بهینه برای ارائه خدمات دولت به مردم در دورافتاده ترین نقاط استان استفاده شود.
وی بیان کرد: این دفاتر به عنوان یک بنگاه تجاری باید به دنبال درآمدزایی و ایجاد اشتغال در روستاها با توجه به پتانسیل موجود هر روستا باشند و در این میان وام های اشتغال پایدار روستایی فرصت کم نظیری برای اعضای این دفاتر است تا در مدت زمان باقی مانده با ارائه طرح های مناسب در حوزه فناوری اطلاعات از آن بهرمند شوند.
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان غربی گفت: طبق برنامه ششم توسعه باید چهار خدمت آموزش، کشاورزی، بهداشت و خدمات مالی دولت از طریق این دفاتر ارائه شود که پیگیر جدی این موضوع هستیم.
جلیلی نژاد افزود: زیرساخت های اینترنت در 81 درصد روستاهای بالای 20 خانوار استان فراهم بوده که بخش مهمی از این تعداد در دولت تدبیر و امید به نتیجه رسیده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر بستر اینترنت پهن باند در یک هزار و 700 روستا در استان آماده بوده و توسعه این بستر در یک هزار و 114 روستای دیگر در دست اجراست.
وی بیان کرد: 323 روستای استان دارای اینترنت ADSL و یک هزار و 370 روستا دارای اینترنت پرسرعت است.
وی ادامه داد: 2 هزار و 830 نقطه روستایی تحت پوشش خط تلفن اپراتور همراه اول، یکهزار و 931 روستا تحت پوشش اپراتور ایرانسل و 462 نقطه روستایی نیز فاقد پوشش است.
به گزارش ایرنا، دوره آموزشی دفاتر ICT توسط نماینده شرکت های وب در استان در قالب ارائه خدمات این شرکت در روستاها از جمله طریقه استفاده از رومینگ تلفن همراه، ثبت نام تلفن ثابت روستایی، نحوه استفاده از مودم های شرکت های وب و روش ثبت نام برای استفاده از اینترنت پهن باند در روستاها در ارومیه برگزار شد.
دوره های آموزشی دفاتر ICT در شمال و جنوب آذربایجان غربی برای سایر دفاتر روستایی برگزار می شود.
به گزارش ایرنا در سال 1390 با تصویب مجلس شورای اسلامی و ابلاغ معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهوری ساختار وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات در استان ها تغییر کرد و ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ها به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر و ناظر بر زیر مجموعه های پست، پست بانک و شرکت ارتباطات زیر ساخت (بخش دولتی) و شرکت های خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاسیس شد.
تمامی وظایف سازمان های وابسته به وزارت از قبیل سازمان تنظیم مقررات، سازمان فناوری اطلاعات و غیره از طریق این ادارات کل در استان ها پیگیری می شود و در همین راستا وظایف این ادارات کل جهت تحقق اهداف بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار بعد نظارت امنیتی و حفاظتی، نظارت مدیریتی، نظارت برنامه ای و نظارت مقرراتی تعریف شده است.
ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به عنوان نماینده عالی بخش حاکمیت با هدف ایجاد هماهنگی در اجرای برنامه ها و سیاست های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بین کلیه واحدهای تابعه در استان تشکیل و مدیران کل استانی به عنوان نماینده ارشد وزارت متبوع وظیفه پاسخگویی به مقام محترم وزارت و مقامات ارشد استان را عهده دار است.
2 هزار و 800 روستا در آذربایجان غربی وجود دارد که از این تعداد حدود 2 هزار و 100 روستا بالای 20 خانوار است.
8137/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.