سردار سرتیب دوم پاسدار ناصر اصلانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در پی شکایت فردی به پلیس فتای این استان مبنی بر برداشت هشت میلیون و 500 هزار ریال وجه نقد از حساب بانکی وی توسط افراد ناشناس، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی اضافه کرد: ماموران پلیس فتا با انجام تحقیقات لازم و نامحسوس متوجه شدند که شاکی در یک ربات صیغه یابی تلگرامی عضو شده و اطلاعات حساب بانکی خود را وارد و مبلغی را جهت ثبت نام واریز کرده است.
وی با اشاره به اینکه اعضای این شبکه حرفه ای تا قبل از دستگیری موفق به برداشت وجه از کارت های بانکی 35 نفر از کاربران شده بودند، افزود: با تلاش شبانه روزی ماموران پلیس فتا هر چهار عضو این شبکه در تبریز شناسایی و پس از اخذ مجوز قضایی دستگیر شدند.
وی اضافه کرد: متهمان از طریق ایجاد این ربات جعلی اطلاعات حدود 300 فقره کارت بانکی را در سراسر کشور به سرقت برده و از حساب های آنان موجودی اخذ کرده بودند.
وی به کاربران فضای مجازی توصیه کرد که به هیچ وجه به نرم افزارهایی با عنوان همسریابی و صیغه یابی در فضای مجازی اعتماد نکنند.
به گزارش ایرنا و بر اساس ﺗﻌﺮﻳف ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﻠﻞ ﻣﺘﺤﺪ، ﺟﺮائم رایانه ای ﻣﻲ ﺗﻮاﻧﺪ ﺷﺎﻣﻞ ﻓﻌﺎﻟﻴت های ﻣﺠﺮﻣﺎﻧﻪ ای ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻣﺎﻫﻴﺘﻲ ﺳﻨﺘﻲ دارﺪ اﻣﺎ از ﻃﺮﻳﻖ اﺑﺰار ﻣﺪرﻧﻲ ﻣﺜﻞ راﻳﺎﻧﻪ و اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﺻﻮرت ﻣﻲ ﮔﻴﺮد.
3072/6009
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.