علی افشانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آسیب‌ها، مجروحیت‌ها و تخریب های ناشی از سیل بیشتر از آسیب‌ها و اختلالات روانی دیده می شود در حالی که این نوع آسیب‌ها بسیار جدی بوده و دارای ابعاد بلندمدتی است.
وی اختلال استرس حادثه را موضوعی بسیار مهم خواند و ادامه داد: آموزش های لازم در مورد مدیریت کنترل خشم توسط کارشناسان حوزه بهداشت روان به سیل زدگان داده شده است.
وی با بیان اینکه 2 روز بعد از حادثه ارزیابان برای بررسی ابعاد روانی اجتماعی سیل زدگان روستای پسوه حاضر شدند، اضافه کرد: با هماهنگی دفتر سلامت روان معاونت بهداشتی کارشناسان سلامت روان شهرستان های بوکان، سردشت، ارومیه و پیرانشهر به مدت 10 روز به روستای پسوه اعزام شدند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه حمایت‌های روانی کاری تخصصی است، بیان کرد: این اقدامات به صورت داوطلبانه انجام می‌شود و نیروهای متخصص آشنا به زبان کردی برای ارتباط گیری بهتر با مردم منطقه اعزام شده اند و غربالگری و ارائه خدمات خانه به خانه و چادر به چادر انجام شده است.
به گزارش ایرنا، اواخر 2 هفته گذشته با بارش شدید باران، سیل روستای پسوه پیرانشهر را در بر گرفت که علاوه بر فوت یک کودک، چندین راس احشام تلف شدند و بخش قابل توجهی از مساکن روستاییان نیز تخریب شد.
2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.