کامیار داهیم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه آذربایجان غربی به دلیل موقعیت جغرافیایی برای مقابله با این بیماری همچنان در وضعیت هشدار قرار دارد، افزود: ستاد مقابله با شیوع این بیماری در استان به دبیری اداره کل دامپزشکی همراه با قرنطینه ها و نیز اعضای فعال در آماده باش هستند.
وی اضافه کرد: در سال گذشته نیز بیش از 83 هزار قطعه طیور بومی و صنعتی در بحث پیشگیری و کنترل این بیماری معدوم و بیش از هفت میلیارد ریال غرامت به آنان پرداخت شد.
به گزارش ایرنا طی سال 1394 در آذربایجان غربی 6 روستای ارومیه، 2 روستای خوی و چهار روستای سردشت با بیماری آنفلوآنزا در طیور بومی مواجه شد که طیور این مناطق به سرعت توسط دامپزشکی استان معدوم و غرامت آنها پرداخت شد.
اوج اپیدمی بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان در آبان سال 1395 تا آبان سال 1396 بود که 43 کانون بیماری در استان شناسایی و معدوم شد.
بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از طریق ورود پرندگان مهاجر به تالاب ها و آب های ایران شیوع می یابد به نحوی که با آلوده شدن طیور بومی، زمینه ابتلای طیور صنعتی نیز فراهم می شود.
بیماری آنفلوانزای پرندگان بیماری خطرناکی است که در سال 1918 میلادی در جهان شیوع پیدا کرد و با شیوع آن 60 میلیون نفر جان خود را از دست دادند.
آنفلوآنزای پرندگان گونه ای بیماری ویروسی بوده که ویروس عامل آن از خانواده Orthomyxooviridae است.
7125/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.