مسعود یکانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اکران فیلم های باکیفیت و با موضوعات اجتماعی و سیاسی در سینماهای انقلاب، آزادی و ایران ارومیه باعث افزایش مخاطبان سینماها شد.
وی ادامه داد: سینما انقلاب ارومیه نسبت به فروردین سال گذشته شاهد رشد هشت برابری مخاطبان شده و در بین سینماهای حوزه هنری کشور در مقایسه با سال گذشته رتبه نخست را به دست آورده است.
یکانی با اشاره به فیلم های اکران شده در سال جاری، گفت: تنها فیلم به وقت شام 22 هزار نفر، فیلم لاتاری 17 هزار نفر و فیلم فیل شاه نیز با استقبال خوب دانش آموزان مواجه شد و به عبارتی موضوع فیلم ها یکی از عوامل افزایش مخاطبان سینماهای ارومیه بود.
وی با بیان اینکه سال گذشته فیلم های ماجرای نیمروز، خوب، بد، جلف و گشت ارشاد 2 اکران شد اما مخاطب کمتری داشت، افزود: فیلم وقتی مخاطب پسند باشد بدون تردید مخاطبان بیشتری را جلب خواهد کرد.
مدیر سینماهای استان با اشاره به مشکلات پیش روی سینماهای استان، گفت: دغدغه ما به عنوان متولی سینما همراهی سایر ارگان ها و نهادهاست.
وی ادامه داد: ارومیه زمانی قطب فیلمسازی بود و بهترین فیلم ها دراین شهر ساخته می شد بنابراین امروز ضروری است برای احیای جایگاه قبلی سینمای این شهر شورای شهر و سایر ارگان ها وارد عمل شده و یاریگر حوزه سینما شوند.
یکانی اضافه کرد: در برخی از استان ها مسوولان و ارگان های مختلف همپای متولیان سینماها حرکت می کنند و در احیا و ماندگاری سینماهای استان همکاری شایسته ای دارند و این اتفاق می تواند در آذربایحان غربی هم روی دهد.
مدیر سینماهای آذربایجان غربی گفت: سینماهای استان تنها با درآمد حاصل از فروش بلیط اداره می شوند و تاکنون بودجه ای برای ساماندهی و حمایت از آنها اختصاص نیافته در حالیکه احیای سینماهای استان نیازمند بودجه استان است.
مدیر سینماهای استان ساخت پردیس سینمایی در ارومیه را ضروری خواند و گفت: در شهری که به کلان شهر معروف شده است، ساخت پردیس سینمایی باید مور توجه قرار گیرد.
وی افزود: پردیس سینمایی مکانی تجاری - فرهنگی است که خانواده ها علاوه بر گذاران اوقات خوشی در شب این مکان، برخورداری از برنامه های فرهنگی، خرید وسایل مورد نیاز و بهره مند شدن کودکان از محل بازی، می توانند در سالن سینما هم فیلم های مورد پسند خود را تماشا کنند.
یکانی با بیان اینکه وجود مجتمع های فرهنگی و تفریحی یکی از شاخصه های ارومیه 2020 است، گفت: در ارزیابی استاندارد جهانی وجود مجتمع های فرهنگی، سینما، تماشاخانه، سالن تئاتر، گالری و سالن نمایش از ضرورت های یک شهر است.
به گزارش ایرنا 12 سینما در استان وجود دارد که تنها سه سینمای انقلاب، آزادی و ایران در ارومیه فعال هستند و بقیه در تعطیلی به سر می برد.
براساس این گزارش همچنین یک سینمای خصوصی بنام شمس تبریزی در خوی وجود دارد، سینما تربیت هلال احمر ارومیه نیز غیر فعال است و سینما فرهنگ ارومیه در سال 1372 شمسی دچار آتش سوزی شده و امروز محل حوزه هنری آذربایجان غربی است.
3072/8135
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.