آرش شهابی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بخش هایی از حوضخانه ها شامل حوضخانه شاه درویش، رستم بیگ و مسجد عباس آقا، بخشی از حمام لج، بخشی از مسجد جامع و موزه مردم شناسی حمام میرزا رسول از جمله بناهایی هستند که مرمت می شود.
وی با بیان اینکه این بناها بر اساس اولویت بندی های اداره کل انتخاب شده است، اظهار کرد: ساماندهی دخمه سنگی فخریگاه و برده کنته ، نقوش صخره ای خره هنجیران(دره انجیر)، ایجاد راه دسترسی و تعیین حریم فقرقا، مرمت و احیای دوباره کاروانسراهای کوخ کورتک، سیمون یا سید علی، تیمچه حسینی، ساختمان های قدیمی سطح شهر، جداره تاریخی بازار شهر و همچنین احیای بافت تاریخی شهر، ساخت موزه ها و سایت موزه ها، کاوش تپه های تاریخی همگی جزو ضروریاتی است که در صورت اختصاص اعتبار در اولویت های بعدی قرار دارد.
وی بیان کرد: تلاش می کنیم که با هم افزایی و استفاده از توان موجود در نهادها، دستگاه ها، مجلس و شوراهای اسلامی شهر و روستا، از ظرفیت دوست داران میراث فرهنگی در حفظ و صیانت از این آثار استفاده کنیم.
به گزارش ایرنا آذربایجان غربی رتبه نهم گردشگری در بین استان های کشور را دارد و یکی از اصلی ترین مناطق پر بازدید این استان، شهر مهاباد است.
شهرستان مهاباد 92 اثر تاریخی ثبت شده ملی دارد که سد مهاباد، غار 'سهولان'، تالاب بین المللی 'کانی برازان'، موزه مردم شناسی و حمام میرزا رسول، دخمه سنگی 'فخریگاه'، 'برده کنته' و مسجد جامع از مهم ترین اثرهای تاریخی و جاذبه های گردشگری این شهرستان است.
شهرستان مهاباد با 237 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
3093/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.