معاون امور بازرگانی داخلی سازمان صنعت،معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: برند فروشی و بی توجهی به فروش و توزیع محصولات ناآشنا و همچنین ارائه کالای نامرغوب و غیراستاندارد از اقدامات مخرب صنعت پخش کالا توسط شرکت های پخش است.

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، محمد دهقان با اشاره به اهمیت فعالیت صحیح شرکت های پخش کننده محصولات غذایی و خوراکی و تاثیر این فعالیت بر رونق تمامی محصولات تولیدی اعم از آشنا و ناآشنا اظهار داشت: تمایل شرکتهای پخش به خرید و فروش برندهای وی‍ژه و همچنین توزیع کالاهای غیر استاندارد و نامرغوب با پایین ترین قیمت ها توسط شرکت های بدون مجوز از جمله اقداماتی است که به واسطه آن انحصاری شدن چند برند آشنا و همچنین ضرر سایر تولید کننده ها مجوز دار و تولید مشابه را به دنبال دارد.

وی در خصوص همین موارد و حل این معضل خاموش گفت: در راستای ساماندهی وضعیت صنعت پخش کالا چند پیشنهاد ارائه شده است.

معاون امور بازرگانی داخلی سازمان صنعت،معدن و تجارت آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: اعمال سیاست های حمایتی (مالی و معافیتهای قانونی) جهت گسترش نظام پخش کالا برای مدت مشخص و محدود،ایجاد ساز و کارهای لازم جهت اعمال محدودیت برای فعالیت مراکز پخش فاقد مجوز پخش و ایجاد تمهیدات لازم برای رفع مشکل تمایل مراکز پخش به خرید برندها و انحصاری سازی از جمله آنها است.

وی بیان کرد: علاوه بر آن، ایجاد و راه اندازی شعبه انجمن شرکتهای صنعت پخش ایران در استان و تفویض اختیار های لازم در زمینه های شناسایی،صدور و تمدید مجوز پخش و اجرای برنامه های تنظیم بازار کالاهای اساسی و پر مصرف در مقاطع زمانی مورد نیاز، از سایر موارد است.

دهقان با اشاره به آخرین گزارش از سامانه جامع مدیریت انبارها و تعداد کل مراکز نگهداری کالا به تفکیک نوع واحد اظهار کرد: هم‌اکنون دو هزار و 460 واحد عمده و خرده‌فروشی، 147 واحد کشاورزی، 448 واحد معدنی، یک هزار و 707 واحد صنعتی، دو هزار و 268 مرکز نگهداری کالا، 138 واحد بهداشتی و درمانی و 881 واحد دامی، طیور و آبزی و در مجموع هشت هزار و 49 واحد در استان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون تعداد مجتمع‌های صنفی بهره‌برداری شده 22 و تعداد در دست مطالعه 16 مورد بوده است تصریح کرد: هم اکنون 15 واحد صنفی در استان نیز در حال احداث است.

معاون امور بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی بیان کرد: اشتغال مستقیم این 15 واحد در دست احداث هفت هزار و 623 نفر بوده و میزان سرمایه‌گذاری آن تاکنون 161 میلیارد ریال و میزان تسهیلات مورد نیاز نیز یک هزار و 779 ریال بوده است.

وی افزود: امسال تعداد 900 نفر به سبب احیای واحدهای تولیدی صنفی نیمه فعال در آذربایجان‌غربی به اشتغال رسیده اند.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.