معاون پژوهش ،برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آمورزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: پژوهش بایستی کاربردی و بر اساس نیاز کشور باشد.

ابراهیم محمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی تصریح کرد: پژوهش بایستی کاربردی و بر اساس نیاز کشور باشد و با وجود پژوهش های متعددی که در کشور انجام می شود اما متاسفانه اکثرا این پژوهش ها کاربردی نمی شوند.

وی بزرگترین مشکل کشور را در حوزه پژوهش، کاربردی و عملیاتی نبودن پژوهش های انجام شده عنوان کرد و افزود: چنانچه کارهای تحقیقاتی قابل استفاده باشند و زمینه حل معضلات موجود جامعه را حل کنند رشد و توسعه در کشور پله های ترقی را با سرعت بیشتری طی خواهد کرد.

محمدی با اشاره به فعالیت پژوهش سراهای دانش آموزی در استان گفت: دانش آموزان در 19 پژوهش سرا در آموزش و پرورش استان به فعالیت های پژوهشی می پردازند.

معاون پژوهش ،برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آمورزش و پرورش آذربایجان غربی به ضرورت نهادینه شدن تحقیق و پژوهش در مدارس و کلاس های درس تاکید کرد و گفت: امروزه توسعه و رشد یکی از مهمترین مباحثی است که توجه کشورهای در حال توسعه را به خود معطوف داشته است.

وی با اشاره به لزوم پژوهش محور بودن آموزش در مدارس تصریح کرد: بر همین اساس تالیف کتاب های درسی جدید آموزشی به مقوله پژوهش در هرفصل از دروس  توجه  شده و در هرمقطع بر مبنای اهمیت و تمرکز بر اصل پژوهش و مسائل روز جامعه، مطالب کتب درسی به سمت پژوهش محور بودن سوق داده شده است.

وی ادامه داد: در اکثر دروس پایه های مختلف مدارس ، پژوهش مورد توجه قرارگرفته و دانش آموز را به سمت تفکر و جستجو هدایت می کند.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با اشاره به برنامه های آموزش و پرورش در هفته پژوهش تصریح کرد: اجرای برنامه معلم پژوهنده،ارائه خدمات پژوهشی به مراجعین، راه اندازی سامانه تحقیق و پژوهش و ارائه اطلاعات مورد نیاز پژوهشگران ، نیازسنجی طرح های پژوهشی و حمایت بر اجرای طرح ها ، انتخاب طرح های برتر و ارائه یافته ها در مجامع و جلسات علمی ، تجلیل از پژوهشگران برتر استانی، نمایش طرح های پژوهشی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان و برگزاری کارگاههای مرتبط با پژوهش بخشی از اقدامات معاونت پژوهش اداره کل آموزش و پرورش استان است.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.