حسین امامی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باید آثار تاریخی از این امکانات بهره مند شوند تا بتوانند باعث جذب گردشگر به خود و ماندگاری چند روزه اش در استان شوند.
وی اضافه کرد: همچنین در اختیار قرار دادن تسهیلات به صاحبان دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری از دیگر عوامل رونق این بخش در استان به شمار می رود.
وی گردشگری را کالایی لوکس عنوان کرد و ادامه داد: این کالای لوکس درآمد زا بوده و موجب ایجاد اشتغال قابل توجه در جامعه می شود.
وی با بیان اینکه خروج مسافر از استان به خارج از مرزها باعث خروج ارز از کشور می شود، گفت: رسانه های ترکیه ای با تبلیغات در تمامی برنامه ها و فیلم های خود، شهرهای بزرگ و کوچک این کشور را به صورت رویایی به تصویر می کشند در حالی که در کشور ما چنین اقداماتی صورت نمی گیرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی افزود: این استان صاحب غنی ترین جاذبه هاست که غار سهولان، کاخ موزه باغچه جوق، تخت سلیمان تکاب و صدها اثر تاریخی دیگر از جمله آنهاست ولی تبلیغات خاصی در خصوص شناساندن آنها انجام نمی شود.
امامی با انتقاد از نبود نیازهای اولیه نظیر نقشه گردشگری و سرویس های بهداشتی در مسیر آثار تاریخی استان افزود: وقتی زیر ساخت های لازم ایجاد نشده و در تبلیغ جاذبه های تاریخی استان کوتاهی شده است، بدون شک مسافر و گردشگر محل دیگری انتخاب خواهد کرد و ارز از کشور خارج می شود.
وی اظهار کرد: 80 در صد مسافرت ها در کشورهای اروپایی تنها درداخل قاره اروپا انجام می گیرد و تدابیری اتخاذ شده تا گردشگران پول خود را در کشور خود خرج کنند.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی با دارا بودن بیش از یک هزار و 500 اثر تاریخی ثبت ملی شده و 2 اثر ثبت شده جهانی از ظرفیتی بالقوه برای جذب گردشگر برخوردار است.
سه گنبد ارومیه ، قره کلیسا ، مسجد جامع ، تالاب کانی برازان مهاباد ، مسجد جامع ارومیه ، کوه زندان تکاب ، امامزادگان و کلیساهای متعدد، چشمه ثریا ، آبهای معدنی و صدها اثر تاریخی دیگراز جمله جاذبه های تاریخی گردشگر پذیر این استان محسوب می شوند.
2093/8135 ** خبر: شهین بیدادرس ** انتشار: صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.