علی دیانتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال کشت کلزا در این شهرستان در سایه برگزاری کلاس های ترویجی، آموزشی، مساعدت های فنی و مالی به کلزاکاران، توزیع بذر و همچنین خرید تضمینی این محصول، افزایش یافته است.
به گفته وی در سال زراعی گذشته با تلاش کشاورزان این شهرستان 263 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان به زیر کشت کلزا رفت و 350 تن کلزا از مزارع این شهرستان برداشت شد.
وی اظهار کرد: طی سال گذشته برداشت 438 تن از این محصول پیش بینی شده بود اما در اثر سرما، یخبندان و خشکسالی تعدادی از مزارع این شهرستان دچار خسارت شد.
به گزارش ایرنا، کلزا با نیاز آبی کم، محصول بسیار مناسبی برای قرار گرفتن در تناوب زراعی با غلات است و نقش کلیدی در اصلاح الگوی کشت و برقراری تناوب زراعی مطلوب دارد.
کلزا به دلیل کودپذیر بودن نقش موثری در افزایش عملکرد محصول بعد از خود دارد؛ بازگشت بقایای گیاهی کلزا به خاک موجب تقویت عناصر غذایی آن می شود.
از طرفی ریشه کلزا با نفوذ به عمق خاک و ایجاد خلل و فرج در خاک موجب بهبود وضع تهویه خاک و در نتیجه رشد مناسب و افزایش عملکرد محصول بعد از خود می شود.
پایداری تولید گندم، کاهش مصرف آب کشاورزی، اصلاح الگوی زراعی در منطقه، اصلاح خاک های زراعی و کاهش وابستگی به واردات روغن از دیگر مزایای کشت کلزاست.
شهرستان میاندوآب با بیش از 277 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است.
مهمترین اخبار ایرنای کشور، آذربایجان غربی و جنوب استان را به صورت لحظه به لحظه از کانال خبری تلگرام این رسانه به آدرسirnamahabad@ دریافت کنید.
3093/3072
** خبرنگار: زین العابدین شیخی ** تنظیم کننده: پیمان پاکزاد **انتشار: علیرضا فولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.