حسن ملکی نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در شهر ارومیه 85 داروخانه روزانه، شبانه روزی و نیمه وقت فعال بوده که کیسه های تجزیه پذیر در اختیار همه آنها قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: به طور متوسط بیش از 1100 کیسه تجزیه پذیر در اختیار هر داروخانه قرار گرفته ولی برای داروخانه های شبانه روزی بیشتر تعلق گرفته است.
وی اظهار کرد: این امر در راستای حفظ محیط زیست و جلوگیری از ورود 100 هزار کیسه نایلونی به محیط انجام شده و امیدواریم با اجرای این طرح فرهنگ استفاده از کیسه های تجزیه پذیر در استان رواج یابد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: در مراحل بعدی این کیسه ها در اختیار داروخانه های شهرستان های دیگر استان نیز قرار می گیرد.
ملکی نژاد افزود: کیسه‌های سازگار با محیط زیست 46 درصد کمتر از کیسه‌های پلاستیکی ترکیبات پایه نفتی و رزینی دارد و در مراحل پیش از تولید 34 درصد کمتر از کیسه‌های پلاستیکی گازهای گلخانه‌ای تولید می کند.
به گفته وی در فرآیند تولید کیسه‌های سازگار با محیط زیست چهار برابر انرژی کمتر و 6 برابر آب کمتر نسبت به تولید کیسه‌های کاغذی مصرف می‌شود.
وی اضافه کرد: کیسه‌های سازگار با محیط زیست در صورت دور انداخته شدن در محیط غیرسمی ظرف 240 روز یا حتی کمتر در معرض تابش نور خورشید تجزیه می‌شود.
به گزارش ایرنا، طبق بررسی های صورت گرفته صدها سال طول می کشد تا کیسه های نایلونی در طبیعت تجزیه شود و به همین علت در بسیاری از کشورهای اروپایی و پیشرفته از این کیسه ها استفاده نمی شود.
8137/3072
** خبرنگار: سیده فاطمه سجادی ** انتشار دهنده: علیرضا فولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.