رحمان وهاب زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان حدود 2 هزار هکتار به طور کامل محصور شده و توسط کارشناسان اداره کل منابع طبیعی مدیریت می شود.
وی اضافه کرد: گونه های اصلی موجود در سطح ذخیرگاه های جنگلی استان شامل اورس، بادام کوهی، گلابی وحشی، گردوی جنگلی و بنه (پسته وحشی) است.
وی اظهار کرد: وضعیت زادآوری طبیعی در سطح این ذخیره گاه ها در حد مطلوب است و امیدوار هستیم تا با تداوم روند کنونی شاهد ایجاد میزان قابل توجهی ذخیره در گونه های کمیاب در آذربایجان غربی باشیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی گفت: این استان در منطقه رویشگاهی زاگرس شمالی واقع شده و در این راستا مناطقی از رویشگاه های طبیعی که مشمول ماده یک قانون حفاظت و حمایت بوده، شناسایی و اقدام های حفاظتی و حمایتی از جمله محصور کردن رویشگاه و به کارگیری قرقبان و غنی سازی با بذر در آن انجام شده است.
وهاب زاده اظهار کرد: نبود اعتبار کافی و نیروی انسانی از جمله مشکلات اصلی ما در حفظ و حراست از ذخیرگاه های جنگلی در استان است که امیدواریم حساسیت مسئولان در خصوص حفظ این ذخیره گاه های جنگلی بیشتر شود.
وی ادامه داد: گونه های درختی موجود در این ذخیرگاه از گونه های نادر جنگلی است و این گونه ها مانند گنجینه ای دست نیافتنی نیاز به حمایت و حفاظت دارد تا از بین نرود.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی بیش از 101 هزار هکتار جنگل در مناطق جنوبی نظیر پیرانشهر و سردشت دارد.
آمار کاملی از میزان ذخیره های جنگلی کشور در دست نیست ولی برخی اظهارنظرها از وجود 300 هزار هکتار ذخیره گاه در کشور حکایت دارد.
8137/3072
** خبرنگار: سیده فاطمه سجادی ** انتشاردهنده: علیرضا فولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.