بە گزارش ایرنا، در پی حادثە تروریستی تهران کە منجر بە شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان شد علما و روحانیون اهل سنت و مردم شهرستان های جنوب آذربایجان غربی و تمامی اقشار و صنوف همسو با سراسر کشور این جنایت را محکوم کردند.
بر اساس این گزارش هموطنان کرد و آذری ساکن جنوب آذربایجان غربی معتقد هستند حوادثی همچون عملیات تروریستی در حرم مطهر امام (رە) و مجلس شورای اسلامی نە تنها باعث گسست اقوام و مذاهب ایران از یکدیگر نشد بلکە زمینە وحدت و یکپارچگی بیشتر آحاد ملت را فراهم کرد.

**حادثە تروریستی تهران سبب اخوت و همدلی بیشتر ملت می شود**
امام جمعه اهل سنت، نماینده مهاباد و رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس و معاون استاندار آذربایجان غربی و فرماندار ویژه این شهرستان نیز با صدور بیانیه مشترک این اقدام تروریستی و وقیحانه را محکوم کردند.
در این بیانیه آمده است: حمله تروریست های بزدل و از خدا بی خبر به مجلـــس شورای اسلامی و حرم مطهرحضـــرت امام (ره) که منجر به شهادت و زخمی شدن تنی چند از هموطنان عزیز و کارمندان خدوم مجلس شورای اسلامی شد مایه تاثر و تالم است.
اینجانبان با تسلیت این اقدام تروریستی و شهادت هموطنان مظلوم به مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) و ملت شریف ایران و همدردی با خانواده های معظم شهدا ومجروحان این حادثه و تقدیر و تشکر از نیروهای امنیتی و نظامی همیشه در صحنه و جان برکف هر گونه حرکت تروریستی در هر نقطه ای از جهان و این حمله خشونت آمیز و رذیلانه را محکوم کرده و آرزومندیم که جامعه جهانی از اعمال دهشتناک تروریستی پاک و منزه باشد.
امام جمعه موقت سردشت نیز روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در ورق های تاریخ به خصوص اوایل ظهور اسلام حکایت از سوء قصد و ترور بزرگان دین اسلام دارد از پیامبر عظیم الشان گرفته (اگرچه خداوند ایشان را از هر گزندی محفوظ داشتند) تا خلفای راشدین (رض) و مسمومیت ائمه معصوم (ع) که از این قضیه مستثنی نشدند و مصداق کامل ترور بودند.
ماموستا محمد واوی افزود: در دوران شکوفایی انقلاب اسلامی ایران دشمنان که چشم دیدن این خروش ملت را نداشتند با ترور شخصیت های موثر و انقلابی، متفکر و عالم و اندیشمند که هر کدام به تنهایی یک ملت بودند و همچنین یادگار نجات یافته آن دوران که اکنون زعامت و رهبری مسلمین را عهده دار است نمونه بارز آن دوران سخت است.
وی بیان کرد: در منطقه از شهادت امام جمعه سردشت ماموستا عظیمی و شیخ الاسلام و برهان عالی در سنندج و صدها نفر دیگر کە اینگونە ترورها ره بجایی نبرده و نتوانستند در اراده پولادی ملت در اتحاد و همدلی و با هم بودن کوچکترین سستی و خللی ایجاد کنند.
ماموستا واوی گفت: امروز هم سازمان یافته ترین تشکلات تروریستی داعش در قالب ها و رنگ ها و نام های مختلف بنام اسلام و بە کام و حمایت صهیونیزم و دشمنان دین و تاجران اسلحه فروش با حمله به بارگاه معمار کبیر انقلاب و خانه و قلب ملت که محل تمام قبایل و مذاهب و اقوام و نماد دموکراسی و اتحاد است بار دیگر ورقی ننگین و منفور برای نسل آینده و تاریخ از خود بجاگذاشته و ثابت کردند که عوامل پشت پرده کسانی هستند که اعتقادی به زیارت قبور و تصمیمات و قوانین شورایی ندارند.
وی با تسلیت بە خانواده معزز شهدا و آرزوی شفای عاجل برای مصدومان این حادثه تروریستی اظهار کرد: این جنایت را تقبیح و محکوم کرده و به طور قطع برای تمام ملت ایران سبب اخوت و همدلی بیشتر خواهد بود.
امام جمعه نلاس هم بە ایرنا گفت: اسلام دین مقدس و مسالمت آمیز است و امت میانەرو در آن پرورده شده است کە در طول تاریخ خشونت، فتنه و درگیری در آن قابل قبول نبودە و محکوم شده اند.
ماموستا خضر رحیمی بە بیان فرمایشی از پیامبر اسلام (ص) در خصوص دو نعمت سلامتی و امنیت پرداخت و گفت: امنیت حاصل زحمات نیروهای انتظامی، نظامی و امنیتی بوده و با خون آنها بارور شده است و برای قوام آن هزینه زیادی از جنبه های مادی و معنوی داده ایم و خدا کند امان و امنیت در جامعه استوار باشد.
وی ادامە داد: چشم های امنیت هوشیارتر شدند و این مسائل دوباره روی نمی دهد و با خانواده هایی که در این جریان دچار حادثه شده اند همدردی می کنیم.
امام جماعت مسجد نبی اکرم (ص) سردشت نیز در مورد اینکە دین اسلام، ترور و کشتن انسان ها را محکوم کرد و گفت: هر کسی یک انسان را بکشد مثل این است که تمام انسان ها را کشته است.
ماموستا محمد عبدالهی افزود: حوادث تروریستی حرم مطهر امام (رە) و مجلس شورای اسلامی حادثه ای اسفناک و درناک است و از دیدگاه احکام الهی و دینی محکوم است.
وی اظهار کرد: افرادی که پشت این جریانات هستند باید بدانند که ضد برنامه های الهی هستند و می خواهند کە قران در دل و درون مردم بی رونق باشد و غرب نیز با این هدف درصدد نشان دادن چهره ای زشت از اسلام است.
روز چهارشنبه 17 خرداد و مصادف با 12 رمضان در 2 حمله تروریستی جداگانه، ساختمان اداری مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی (ره) هدف تیراندازی پنج تن از مهاجمان انتحاری مسلح قرار گرفت که در نتیجه آن، 17 نفر شهید و 46 نفر مجروح شدند.
به گفته منابع امنیتی، با هوشیاری ماموران پلیس حرم مطهر امام خمینی(ره)، یکی از مهاجمان انتحاری قبل از اقدام مورد اصابت گلوله قرار گرفت و فرد انتحاری دیگر نیز خود را منفجر کرد. سه مهاجم به ساختمان مجلس نیز در جریان درگیریها به هلاکت رسیدند.
وزارت اطلاعات با افشای هویت و عکس تروریست ها اعلام کرد: «تیم عملیاتی داعش که در عملیات تروریستی حرم مطهر و مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند 5 نفر از عناصر تروریست سابقه دار وابسته به گروه های وهابی و تکفیری بودند که پس از جذب توسط گروهک تروریستی داعش، از کشور خارج شده و در جنایات این گروهک تروریستی در موصل و رقه مشارکت داشتند.»
گروهک تروریستی داعش مسئولیت حمله به ساختمان مجلس و حرم امام(ره) را بر عهده گرفته بود.
مهمترین اخبار ایرنای کشور، آذربایجان غربی و جنوب استان را به صورت لحظه به لحظه از کانال خبری تلگرام این رسانه به آدرسirnamahabad@ دریافت کنید.
3093**انتشار دهنده: پیمان پاکزاد
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.