به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، معصومه ابتکار روز پنجشنبه در کارگروه احیای دریاچه ارومیه در تبریز گفت: اصلاح میانگذر موجود بر روی دریاچه نیز باید مبتنی بر مطالعات علمی انجام شده و با حداقل تاثیر منفی بر روی دریاچه باشد.
وی افزود: دریاچه ارومیه ثروت و سرمایه ای است که به دلایل متعدد در یک دوره ای مورد بی توجهی قرار گرفت و تا پای مرگ و از دست رفتن این سرمایه رفتیم.
رئیس سازمان محیط زیست تصریح کرد: زنگ خطری نیز برای دریاچه ارومیه به صدا در آمده بود تا در سال ۱۳۹۲ مورد توجه ویژه دکتر روحانی قرارگرفت و جزو وعده های انتخاباتی ایشان شد.
ابتکار گفت: با اینکه خیلی ها می گفتند این مرده را نمی شود دیگر زنده کرد و پیشنهاد کردند از منابع دریاچه استفاده شود، ولی بسیاری از کارشناسان بر اساس یافته های علمی و اقدامات سایر کشورها معتقد بودند که این دریاچه با نگاه علمی قابل احیا است .
وی افزود: آقای روحانی آن نگاه را انتخاب کردند و با اراده ای که در بین مردم و مسولان منطقه شکل گرفته بود، این مساله از اولین جلسه دولت مورد تاکید قرار گرفت و یک مجموعه علمی بسیار خوبی تشکیل شد.
وی اضافه کرد: مطالعات انجام شده توسط مراکز دانشگاهی و مشاوران بین المللی انجام شد و یک طرح جامع و فرابخشی و بلند مدت این طرح شکل گرفت و امروز که کمتر از سه سال از اجرای این طرح می گذرد، بر اساس شاخص ها ارزیابی وضعیت بهبود دریاچه رو به پیشرفت است.
46