پرویز آراسته در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به وضعیت دریاچه ارومیه و آلودگیهای محیط زیستی اظهار کرد: آلودگی محیط زیست بر دریاچه ارومیه و آلودگی آن بی تأثیر نیست و قسمتی از مشکلات دریاچه را میتوان به آلودگیهای محیط زیست ربط دارد.
وی خاطرنشان کرد: از سال 92 برای احیای دریاچه ارومیه تلاش میکنیم تا آب دریاچه را تثبیت کنیم و در این راستا از کاهش 34 سانتی متری دریاچه در هر سال جلوگیری کردهایم که در نوع خود بسیار خوب است و در این میان نباید از افزایش بارندگیهای اخیر چشم پوشی کرد و میتوان گفت اقدامات ستاد احیای دریاچه مناسب بوده است.
آراسته تصریح کرد: سیلهای اخیر در چهار استان شمال غرب کشور با این که یکی از اخبار تأسف بار و غم انگیز بوده است و سبب حزن خیل مردم شده است در افزایش سطح آب دریاچه و رودهای دیگر تأثیر گذاشته است که خبر خوبی میتواند باشد و مقداری از غم از دست دادن هموطنان را شاید بکاهد.
وی بیان کرد: سال 92 حدود 500 میلیون متر مکعب آب در دریاچه داشتیم که امسال این مقدار به بیش از 2 میلیارد مترمکعب رسیده است که تمامی اقدامات از طریق پروژههای ابلاغی از سوی ستاد احیای دریاچه ارومیه انجام شده است و انتظار میرود در طول 10 سال آینده بتوانیم به تراز اکولوژیکی 1274 برسیم.
وی اظهار کرد: ایده پردازان نیز باید در راستای احیای دریاچه ارومیه و تثبیت آب دریاچه نظرات خود را به مسئولان ارائه کنند تا بتوان بیش از پیش از هدر رفت آب دریاچه جلوگیری کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی تصریح کرد: دولت باید اعتبارات لازم را تخصیص دهد تا بتوانیم پروژهها را به اجرا برسانیم و تمامی این کارها باید در راستای حفظ محیط زیست و در نهایت گسترش آن انجام گیرد.
وی افزود: از فعالان در عرصه محیط زیست و ایده پردازان محیط زیستی درخواست میشود تا ایدههای خود را برای اجرایی کردن به مسئولین مربوطه ارائه کنند.
انتهای پیام/