نسرین پاکدوست روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با استفاده از ظرفیت راهبران آموزشی و مدیرآموزگاران، بستههای آموزشی در قالب درسنامه، آزمونها و نمونه سوالات و بیش از ۱۰۰ فلش با محتوای تدریس صوتی و توصیههای آموزشی و بهداشتی تهیه و در اختیار دانشآموزان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه فقط ۲۵ درصد از دانش آموزان در مناطق آموزشی عشایری دسترسی به رسانه ملی و آموزش تدریس از شبکه چهار را دارند، تلاش شد تا فیلمها به صورت لوح فشرده و در قالب ۴۰۰ ساعت فیلم ۲۰ تا ۲۵ دقیقهای با رعایت موازین بهداشتی در اختیار دانشآموزان قرار گیرد.
وی بیان کرد: اغلب دانشآموزان عشایری از بستههای آموزشی به صورت درسنامه که توسط راهبران تهیه و توزیع میشود، استفاده میکنند که طی زمانبندی خاصی توزیع آن بین دانشآموزان به صورت فرد به فرد انجام و نسبت به رفع مشکلات درسی آنان اقدام میشود و در صورت لزوم، پیگیری آموزش توسط معلم و اولیا به صورت متقابل توسط ارتباط تلفنی صورت میگیرد.
رییس اداره آموزش و پرورش عشایری آذربایجانغربی اضافه کرد: در مناطقی که دسترسی به اینترنت و فضای مجازی میسر است، ایجاد کانالهای آموزشی در فضای مجازی و پیامرسانهای داخلی به تعداد ۶۰۰ کانال انجام شده و فعالیتهای آموزشی شامل تدریس، ارائه تکلیف، پرسش و پاسخ و ارزشیابی های مجازی توسط معلمان صورت گرفته که شامل تعداد پنج هزار محتوای آموزشی به صورت تدریس ۲۵ دقیقهای بودهاست.
وی افزود: در سطح استان برای تمام مقاطع تحصیلی متوسطه اول و دوم و ابتدایی با ایجاد کانال محتواهای آموزشی در قالب فیلم آموزشی به صورت روزانه بر طبق برنامه تحصیلی منتشر میشود که در مجموع بیش از ۵۰۰ محتوای آموزشی در قالب فیلم های ۲۵ دقیقهای با استفاده از ظرفیت شبکه شاد بارگذاری شدهاست.
پاکدوست با اشاره به اینکه به معلمان تاکید شده که در این ایام دانش آموزان در کلاسها تجمع نداشته باشند، افزود: در این شرایط حتی در دورافتاده ترین مناطق عشایری هیچ دانشآموزی از آموزش دور نمانده و این فعالیتها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
۳۵ هزار و ۶۰۰ دانش آموز عشایر در ۶۲۲ مدرسه آذربایجانغربی با فعالیت یکهزار و ۵۵۲ معلم مشغول به تحصیل هستند.