سیاوش اسعدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هماکنون تمامی مدیران، ۹۵ درصد معلمان و ۴۴.۵ درصد دانشآموزان این شهرستان با عضویت در این سامانه مشغول به تدریس و فراگیری علم و دانش هستند.
وی ادامه داد: سه درصد دانش آموزان مناطق روستایی و صعب العبور شاهیندژ از هیج گونه امکانات تصویری و اینترنتی برخوردار نیستند که با توزیع بستههای آموزشی و حضور معلم در قالب کلاسهای چند نفره ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی امر آموزش در این مناطق جریان دارد.
وی دلیل عضو نشدن تعدادی از دانشآموزان را مشکل اینترنت، نبود موبایل هوشمند و تبلت در خانوادهها، ضعف مالی و کمبرخوردار بودن والدین و همچنین نا آشنایی والدین و دانشآموزان در خصوص نصب سامانه شاد عنوان کرد.
مدیر آموزش و پرورش شاهیندژ با اشاره به اینکه عضویت در این سامانه ضروری است، اظهار داشت: خانوادهها باید نسبت به عضویت فرزندان خود در این نرمافزار جدیت به خرج دهند چون احتمال دارد امتحان برخی از مقاطع تحصیلی در این سامانه برگزار شود.
شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس باعث شد وزارت آموزش و پرورش برای ادامه آموزش و تحصیل دانش آموزان از فضای مجازی، تلویزیون و برنامه های مختلف استفاده کند.
شاهین دژ از شهرهای جنوبی آذربایجانغربی بوده و دارای ۱۴ هزار نفر دانش آموز با ۱۵۹ مدرسه شهری و روستایی است.