سردار حبیب شهسواری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس توافق لازم با ارگان‌های مختلف سطح استان، پیش بینی شده است تا در مجتمع شهید کاظمی ارومیه که بیمارستان ۱۰۰ تخت‌خوابی صحرایی سپاه نیز در آن راه‌اندازی شده، این خط تولید ماسک از هفته آینده راه‌اندازی شود.

وی ادامه داد: این تعداد ماسک که براساس رعایت استانداردهای کامل در این مجتمع تولید خواهد شد، برای کنترل و جلوگیری از بیماری کرونا در اختیار مردم و مسوولان حوزه بهداشت استان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه ۴۰ هزار عدد ماسک با همکاری سپاه در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود، افزود: این ماسک‌ها دارای استاندارهای لازم بوده و بعد از تولید برای ضدعفونی و استریل در اختیار دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی قرار می‌گیرد.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی از برگزای رزمایش « کمک مومنانه» در سطح استان خبر داد و اضافه کرد: این رزمایش در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و توسط سپاه در شهرستان‌ها، واحدهای بسیج و یگان‌های مختلف راه‌اندازی شده است.

سردار شهسواری بیان کرد: این رزمایش که در کنار ستاد پشتیبانی کمک‌های مردمی و قرارگاه مساوات که توسط نماینده ولی فقیه در استان راه‌اندازی شده، فعالیت خود را در راستای رفع مشکلات مردم و آسیب‌دیدگان از بیماری کرونا آغاز کرده است.

وی با اشاره به اجرای رزمایش بیولوژیک سپاه در استان ادامه‌ داد: در این رزمایش ۹۵ هزار و ۶۰۰ نفر حضور داشتند که از دورترین روستاها تا همه شهرهای مختلف استان را با استفاده از هفت میلیون لیتر محلول ضدعفونی گندزدایی کردند که با انجام این اقدامات تعداد مبتلان به کرونا در استان رو به کاهش گذاشته است.

 فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در این رزمایش که در نخستین روزهای شروع سال جدید آغاز شد از ۹۵۶ دستگاه تخصصی ضدعفونی و گندزدایی در کنار دیگر ماشین‌آلات سایر دستگاه های اجرایی استفاده شد.

وی اظهار داشت: با هدف کمک به دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با بیماری کرونا، یک‌هزار و  ۳۰۲ تخت نقاهتگاهی در ۱۷ شهرستان استان راه‌اندازی شده است تا بیماران ترخیص شده از بیمارستان، دوران نقاهت را در آن محل‌ها بگذرانند.

 سردار شهسواری گفت: از مجموع تخت های نقاهتگاهی سطح استان  ۲۰۰ تخت آن مربوط به شهر ارومیه و مجتمع شهید کاظمی است.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد؛ این ویروس اکنون در سراسر جهان انتشار یافته است. 

در حال حاضر بیش از ۲ میلیون نفر در جهان و افزون بر ۷۰ هزار نفر در ایران به این بیماری مبتلا شده اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.