به گزارش خبرنگار مهر، ناصر حضرتی پر عصر یکشنبه در جلسه استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا در استان اظهارکرد: متأسفانه اصناف زیادی در اثر شیوع ویروس کرونا دچار آسیب شده‌اند که با اعطای وام قرض الحسنه و کم بهره می‌توان از این قشر حمایت کرد.

وی با بیان اینکه اعطای وام به این اصناف با استفاده از منابع بانک‌های قرض‌الحسنه قابل بررسی است و می‌تواند در حل مشکلات این بخش مؤثر باشد ادامه داد: در این راستا با مصوبه استانی از ظرفیت بانک‌هایی که در زمینه اعطای تسهیلات قرض الحسنه فعالیت دارند بهره برد.

حضرتی پر با اشاره به کمبود ماسک در برخی داروخانه‌های استان از دانشگاه علوم پزشکی خواست اقلامی که در اختیار هر داروخانه یا شهرستان را قرار می‌دهد رسانه‌ای کند تا همه مردم از اقلام بهداشتی بهره مند شوند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی همچنین از دغدغه مردم مبنی بر عدم ضدعفونی پول‌های دریافتی در عابربانک‌ها اضافه کرد: یکی دیگر از نگرانی‌های مردم، ضدعفونی پول‌ها به ویژه پول‌های دریافتی از عابر بانک‌هاست که سیستم بانکی باید در این خصوص گزارشی به ستاد استانی و مردم ارائه دهد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه گفت: در بحث تولید ماسک، یک خیزش عمومی در جامعه اتفاق افتاده و افراد زیادی با چرخ خیاطی مشغول به تهیه ماسک هستند.

جلال غفارزاده افزود: حدود هشت واحد تولید ماسک در استان درخواست مجوز فعالیت را داشتند که با ۶ مورد آن موافقت شده و پس از بررسی‌های لازم، برای موارد بعدی نیز طی روزهای آینده مجوز صادر خواهد شد.

وی با بیان اینکه این واحدها روزانه از یک هزار تا حداکثر پنج هزار عدد ادعای تولید ماسک را دارند اما واقعیت رقمی بسیار بیشتر از این میزان است عنوان کرد: روزانه تعدادی از ماسک‌های دارای اطمینان ما در سطح استان توزیع می‌شود و برای روزهای آینده نیز تولیدات واحدهای دارای مجوز ما، پس از حصول اطمینان از دارا بودن استانداردهای لازم روانه بازار می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1406385
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.