ایرج شجاعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بخشی از این کمک‌ها به منظور تجهیز بیمارستان ۷۲ تختخوابی موقت مهاباد، تجهیز بیمارستان امام خمینی (ره) و نقاهتگاه بیماران بهبود یافته کرونا هزینه شده است.

وی اضافه کرد: بخش دیگری از این کمک‌ها نیز به صورت بسته‌های معیشتی بین خانواده‌های نیازمند و بی‌بضاعت این شهرستان توزیع شده است که این روند تا پایان طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به منظور کمک به معیشت خانواده‌ها تداوم خواهد داشت.

وی افزود: تاکنون بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی توسط خیّران این شهرستان توزیع شده که این بسته‌ها شامل اقلام اساسی نظیر روغن، مرغ، برنج، ماکارونی و ماسک بهداشتی به ارزش هر بسته بیش از یک تا ۲ میلیون ریال بوده است.

فرماندار مهاباد با اشاره به فعالیت داوطلبانه تعدادی از جوانان در تهیه و توزیع محلول آب ژاول نیز گفت: این کارگاه که به صورت شبانه‌روزی فعال است در شبانه‌روز بیش از پنج هزار لیتر آب ژاول تولید می‌کند.

وی افزود: محلول آب‌ژاول تولید شده در این کارگاه توسط داوطلبان در مناطق مختلف شهر توزیع شده و اطلاعات مورد نیاز برای چگونگی استفاده از این محلول در اختیار شهروندان قرار داده می‌شود.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون بیش از ۲۵۰ نفر داوطلب در بخش‌های تولید و توزیع این کارگاه به صورت داوطلبانه در سه شیفت کار مشغول فعالیت هستند.

فرماندار مهاباد ضمن قدردانی از همکاری و همراهی انجمن‌های مردم نهاد این شهرستان در مقابله با گسترش ویروس کرونا اظهار داشت: این همکاری و تعامل خوب انجمن‌های مردم نهاد باعث شده که مهاباد بحث مقابله با کرونا و هم در زمینه جلب مشارکت‌های مردمی در بین شهرستان‌های استان، جایگاه خوبی داشته باشد.

مهاباد ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارد و در سایه هماهنگی مناسب ستاد شهرستانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا، بیشتر اقشار مردمی و مسوولان این شهرستان با همگرایی در یک مسیر مشخص حرکت می‌کنند؛ تا جایی که مشارکت مالی خیران و اقدامات برجسته مسوولان این شهرستان در بسیاری از رسانه‌های استان بازتاب داشته است. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.