علی سعیدی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این مواد غذایی فاسد، گوشت و انواع فرآورده گوشتی از جمله سوسیس و کالباس، نوشابه و ماءالشعیر، آبمیوه، کیک، چیپس و پفک، خشکبار، دوغ و انواع لبنیات بستهبندی را شامل میشود که تاریخ مصرف آنها به پایان رسیدهبود، اما در مغازهها عرضه میشد.
وی بیان کرد: این مواد غذایی فاسد پس از کشف از مغازهها و واحدهای صنفی تکاب جمعآوری و از عرضه و فروش آنها جلوگیری و سپس امحا شد.
وی با بیان اینکه این اقدامات کنترلی و بهداشتی در راستای مقابله با شیوع بیماری کرونا انجام میشود، اظهارداشت: روزانه ۶ اکیپ «مداخلات سالمسازی محیطی» از جمله سه اکیپ شهری، ۲ اکیپ روستایی و یک اکیپ در نوبت عصر با مشارکت شبکه بهداشت و درمان، سپاه، ماموران انتظامی، شهرداری، صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف، در راستای مقابله با این بیماری از واحدهای صنفی تکاب به طور مستمر بازرسی میکنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان تکاب ادامهداد: واحدهای صنفی که مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته عرضه میکردند، جریمه نقدی نشدند اما با دریافت تذکر در صورت تکرار تخلف با آنان برخورد قانونی خواهدشد.
سعیدی اضافهکرد: سطح نظارت و بازرسی از وضعیت بهداشتی اماکن عمومی و نحوه عرضه موادغذایی در فروشگاههای بزرگ، سوپرمارکتها و مغازههای شهر تکاب و روستاهای تابعه جهت مقابله با شیوع بیماری کرونا افزایش یافته است.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقعشده و بیش از ۴ هزار واحد صنفی در این شهرستان فعالیت میکنند.
بازار و واحدهای صنفی و مشاغل غیر ضروری تکاب به دلیل پیشگیری از شیوع بیماری کرونا از ۱۰ روز قبل تعطیل شده اما فروشگاههای عرضه مواد غذایی در این شهرستان باز هستند.