رضا نقی‌زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ۶۹۷ مجوز  صادر شده در آذربایجان‌غربی برای راه‌اندازی  مشاغل خانگی طی سال جاری در استان، ۵۳۵ مورد به بانوان اختصاص دارد که نشان دهنده استقبال خوب این قشر از مشاغل خانگی است.

وی اضافه کرد: تنها ۱۶۲ مجوز طی سال جاری در استان به مردان اختصاص یافته که امیدواریم این رقم نیز افزایش یابد.

وی بیان کرد: در حالی سهم بانوان از مجوزهای صادره طی سال جاری به ۷۷ درصد رسیده که این رقم تا آبان ماه امسال حدود ۷۰ درصد بوده و در چهار ماه اخیر، تقاضای بانوان در این بخش بیشتر شده‌است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌غربی ادامه داد: خیاطی‌، قالی‌بافی، خدمات تایپ، رودوزی‌های سنتی، پرورش قارچ، معرق‌کاری چرم، دوخت لباس و گلیم‌بافی از جمله مهمترین و بیشترین موارد مورد تقاضا برای مشاغل خانگی در آذربایجان‌غربی به شمار می‌رود.

وی اظهار کرد: اهمیت مشاغل خانگی در توسعه اقتصادی خانواده‌ها و کشور بسیار بالا بوده و با توجه به بازگشت سریع سرمایه در این نوع مشاغل به ویژه در صنایع دستی، قالی‌بافی، خیاطی و دام‌پروری، تقاضای مربوط به این بخش در استان بسیار زیاد است.

نقی‌زاده گفت: مشاغل خانگی راهکاری مناسب و میانبر برای ایجاد اشتغال و کسب درآمد خانواده‌هاست و قابلیت انجام این کسب و کار در منزل سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلان آنها می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد که با اختصاص تسهیلات مناسب برای این طرح‌ها در استان، زمینه توسعه اشتغال این بخش به‌ویژه در بخش بانوان فراهم شود.

متوسط وام پرداختی مشاغل خانگی در استان حدود ۹۰ میلیون ریال برای هر طرح مصوب است که نیاز به سرمایه‌گذاری کم را برای راه‌اندازی این نوع مشاغل نشان می‌دهد.

آذربایجان‌غربی همواره از استان‌های پیشرو در حوزه مشاغل خانگی بوده‌است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.