سعید رهبر سوره روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین تاکنون چهار هزار و ٣۴٨ بسته غذایی ٧٢ ساعته بین زلزله‌زدگان این منطقه پخش شده‌است.

وی افزود: برای تامین گرمایش مردم نیز تاکنون چهار هزار و ٢٣ شعله والور در اختیار زلزله‌زدگان قرار گرفته‌است.

وی با اشاره به اینکه در بخش کوهسار و مرکزی سلماس نیز هفت روستای زلزله‌زده مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته، گفت: تاکنون ۶۶ دستگاه چادر، ١١٨ تخته موکت و ٢٢۶ عدد پتو به همراه بسته‌های مواد غذایی و آب معدنی بین این روستاییان توزیع شده‌است.

مدیرعامل هلال‌احمر آذربایجان‌غربی گفت: ۶۰ گروه شامل بیش از ۳۰۰ نفر از امدادگران آذربایجان‌غربی و آذربایجان‌شرقی در منطقه فعالیت دارند.

«رهبر سوره» با تاکید بر اینکه کمبودی در خصوص تامین اقلام غذایی زلزله‌زدگان وجود ندارد، بیان کرد: در صورت نیاز، بسته‌های غذایی یک هفته‌ای و یک‌ماهه نیز توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امدادرسانی همچنان ادامه دارد و شایعات بی‌اساس از منابع ناموثق در رابطه با توقف امدادرسانی کذب است، بیان کرد: تمامی نیروهای عملیاتی در منطقه حضور دارند و در حال توزیع اقلام امدادی و کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان هستند.

به گزارش ایرنا روز یکشنبه - چهارم اسفندماه - ابتدا منطقه «قطور» و سپس «زرآباد» خوی با زمین‌لرزه نسبتا شدیدی لرزید که این امر در مجموع موجب مصدومیت حدود ۱۰۴ نفر، بستری شدن ۱۰ نفر، تلف شدن صدها راس دام، تخریب چهار هزار واحد مسکونی و وارد شدن خسارت جزئی به یکهزار واحد دیگر در روستاهای خوی و سلماس شد.

امدادگران و مسوولان آذربایجان‌غربی بلافاصله پس از زلزله اول در ساعت ۹:۲۲ راهی منطقه «قطور» شدند و ارزیابی میزان خسارت تا شامگاه همان روز ادامه داشت؛ تا اینکه در ساعت ۱۹:۳۰ زلزله نسبتا شدید دیگری به بزرگی ۵.۹ ریشتر «زرآباد» را لرزاند و خسارت‌های زلزله اول را دوچندان کرد؛ تا جایی که شبکه برق و مخابرات برای چند ساعت قطع شد اما در یک اقدام جهادی و پس از چند ساعت، زیرساخت‌ها دوباره در بامداد دوشنبه وصل شد.

زلزله دوم در «زرآباد» تنها چند مصدوم جزئی داشت اما تمرکز امدادگران و مسوولان بر روی آن موجب شد تا توزیع اقلام امدادی در بین زلزله‌زدگان قطور به فردای آن روز یعنی صبح روز «دوشنبه» موکول شود که منتاسفانه برخی‌ها بلافاصله این تاخیر را در فضای مجازی به حساب نقصان کار گذاشتند.

اما امدادگران، مسوولان و حتی نیروهای سپاهی و مرزبانی که از نخستین ساعات پس از وقوع زلزله اول در منطقه حضور داشتند، از روز دوشنبه به بعد به صورت جهادی کمبودها را یکی پس از دیگری رفع کردند و بسیاری از افراد مطلع اکنون بر این عقیده هستند که دست‌اندرکاران ستاد مدیریت بحران آذربایجان‌غربی در این حادثه غیرمترقبه، سنگ تمام گذاشتند. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.