انور بیادار روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح در راستای انعقاد تفاهمنامه همکاری بین هلالاحمر و آموزشوپرورش اجرا شد که بر اساس این طرح دانشآموزان پایه هشتم آموزشگاههای دوره اول متوسطه به مدت ۱۶ ساعت با آموزشهای امدادی آشنا شدند.
وی با بیان اینکه ۹۰۰ نفر از دانشآموزان دختر و پسر پایه هشتم متوسطه اول این شهرستان آموزشهای امدادی را فراگرفتند، افزود: آموزشهای احیای قلبی ریوی، نحوه جلوگیری از خونریزی، پانسمان و بانداژ، آتلبندی شکستگی، حمل مصدوم، اطفای حریق و اسکان اضطراری در قالب این طرح به دانشآموزان آموزش داده شد.
وی با اشاره به اینکه این طرح در ۲ بخش تئوری و عملی برگزار شد، گفت: طرح ملی دادرس به منظور افزایش سطح ایمنی و کاهش خطرپذیری در مدارس و به منظور دستیابی اهداف عالی جمعیت هلالاحمر از جمله ترویج و توسعه ظرفیتهای خودامدادی و دگرامدادی و افزایش روحیه کار جمعی در بین دانشآموزان اجرا میشود.
«بیادار» هدف از اجرای این طرح را افزایش سطح ایمنی، خطرپذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس عنوان کرد و افزود: در این طرح به دانشآموزان مباحث امدادی آموزش داده میشود و آموزشهای موردنیاز در هر حوزه را فرامیگیرند تا در شرایط لازم بتوانند از این آموزشها استفاده کنند.
وی اضافه کرد: در این مرحله مدرسه «سالمی» رتبه نخست، مدرسه «مریم » در جایگاه دوم و مدرسه «بنتالهدی» رتبه سوم این اجرای این طرح در مدارس دخترانه را از آن خود کردند.
رییس هلال احمر بوکان اضافه کرد: در مدارس پسرانه نیز مدارس شهید «چمران»، «معراج» و «شهید بروجردی» به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به دست آورند.
اجرای طرح ملی دادرس با همراهی و هماهنگی هلال احمر و اداره آموزشوپرورش توانسته ارتباط خوبی بین دانشآموزان و فعالیتهای امور جوانان هلالاحمر ایجاد کند.