حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی در خطبههای این هفته نمازجمعه ارومیه افزود: بهرهبرداری از این حماسه ملی و متعلق به همه مردم در جهت رسیدن به اهداف جناحی و سیاسی غیرقابل قبول است.
وی با اشاره به اینکه آحاد مردم ایران در وقوع انقلاب شکوهمند اسلامی و تداوم ۴۱ ساله آن تلاش و جانفشانی کردهاند، اضافه کرد: تعلق خاطر همه مردم ایران به آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی همچنان قوی است که گوشهای از آن را در نمازجمعه هفته گذشته تهران شاهد بودیم.
وی بیان کرد: حضور گسترده مردم در نمازجمعه هفته گذشته تهران به امامت مقام معظم رهبری، نشان از عمق تعلق معنوی مردم به معظمله و نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی همچنین با اشاره به لزوم انتقال نسل به نسل جانفشانی و ایثار مردم ارومیه در ایام انقلاب اسلامی ادامه داد: حماسه مردم ایران در برهههای مختلف برای مقابله با دشمنان انقلاب و نظام اسلامی باید طی سالهای طولانی در یادها باقی مانده و نسل به نسل منتقل شود.
حجتالاسلام والمسلمین قریشی با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حضور گسترده مردم در آیینهای ویژه سالروز شهادت این بانوی بزرگوار بر همه ما لازم است و باید این آیین ها با شکوه تمام برگزار شود.
وی افزود: هیاتهای مذهبی در این خصوص نقش بسزایی دارند و باید با برپایی مراسم ویژه در راستای تبیین شخصیت والای حضرت فاطمه زهرا (س)، فداکاری ایشان در راه حفظ اسلام و ولایت و همچنین شهادت این بانوی بزرگوار تلاش بیشتری انجام گیرد.
وی با بیان اینکه ایستادگی در مسیر حق توسط حضرت زهرا (س) باید الگوی ما در جامعه اسلامی قرار گیرد، اضافه کرد: ایستادگی و استقامت در مقابل دشمنان اسلام و نظام اسلامی، تنها عامل پیروزی ما بر آنهاست و باید این امر را سرلوحه همه کارهای خود قرار دهیم.
به گزارش ایرنا، مردم ارومیه در روز دوم بهمن سال ۱۳۵۷ به مقابله مسلحانه با رژیم پهلوی پرداختند که این مقاومت در نوع خود در کشور بینظیر بود؛ در پی این اقدام مسلحانه، نیروهای رژیم ستمشاهی که برای ایجاد کشتار در تظاهرات مردمی در مسیر خیابان فعلی امام ارومیه وارد خیابان شده بودند، عقبنشینی کرده و به مقر ارتش بازگشتند.
هفته گذشته، نمازجمعه تهران به امامت مقام معظم رهبری برگزار شد که در آن، صدها هزار نفر از مردم این شهر حضور یافته و پشت سر معظم له اقامه نماز کردند.
چهارشنبه هفته آینده سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) است؛ حضرت فاطمه (س) تنها ۷۵ یا ۹۵ روز پس از وفات پیامبر بزرگوار اسلام به شهادت رسیدند و در این مدت نیز برای دفاع از حضرت علی (ع) جانفشانی بسیار کردند.