رسول بابازاده، معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد آذربایجان‌غربی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا پیش‌بینی کرد که با تحقق این هدفگذاری، ۵۰ باشگاه کتابخوانی استان در سایت پایتخت کتاب ایران ثبت شود.

وی توسعه باشگاه‌های کتابخوانی را از مولفه‌های لازم برای انتخاب شهر پایتخت کتاب عنوان کرد و ادامه داد: آشنا کردن کودکان با فرهنگ مطالعه از سنین کودکی و همچنین فرهنگ کار تیمی از جمله اهداف راه‌اندازی باشگاه‌های کتابخوانی است.

وی کمک به افزایش سرانه مطالعه کتاب، تقویت فرهنگ گفت‌وگو، تقویت استدلال و مهارت در بحث، افزایش قدرت تحلیل و تفکر انتقادی در کودکان و نوجوانان، آشنایی کودکان با محیط‌های مرتبط با کتاب همچون کتابفروشی و کتابخانه را از دیگر اهداف این طرح برشمرد.

«بابازاده» به چهارمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز اشاره کرد و گفت: فرصت ارسال آثار به این جام ۱۰ بهمن سال جاری است و اثرهای برگزیده استانی به دبیرخانه مرکزی در تهران فرستاده می‌شود و باشگاه کتابخوانی برگزیده کشور در اسفند سال جاری معرفی خواهد شد.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های اصلی رشد فرهنگ در شهرها مربوط به فرهنگسراهاست، گفت: فرهنگسراهای استان باید با کمک شهرداری‌ها فعالیت خود را افزایش دهد تا در زمینه ترویج فرهنگ مطالعه گام‌های اساسی برداشته شود.

وی ارایه ایده‌های نو برای فعالیت‌های کتاب و کتابخوانی را ضروری دانست و افزود: داشتن ایده‌های نو باعث می‌شود تا هنگام ارزیابی آثار در جشنواره، آذربایجان‌غربی نیز جزو پیشتازان این طرح معرفی شود.

جام باشگاه‌های کتابخوانی عنوان طرحی پیشرو و پویا برای راه‌اندازی و فعال کردن باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سراسر کشور است؛ این برنامه حاصل مشاهده فعالیت کودکان و نوجوانان و رسیدن به شناختی از روش‌ها و علاقه‌های فردی و اجتماعی آنان است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.