یعقوب حیدرپور روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اکنون  حدود 30 نفر در این شهر زباله‌هایی که توسط شهروندان دور انداخته می‌شود را تفکیک کرده و آنها را به مراکز خرید ضایعات حمل می‌کنند که حدود ٨٠ درصد آنان از بیماری اعتیاد رنج می‌برند.
وی در خصوص ضرر و زیان‌های این شغل نیز گفت: یکهزار سطل‌زباله مکانیزه و لیتری در سطح شهر وجود دارد و در این میان زباله‌گردها برای پیدا کردن یک قطعه زباله فلزی کل محتوای سطل‌های زباله شهرداری را به زمین می‌ریزد که هم باعث آلودگی محیط شهری می‌شود و هم می‌تواند در انتقال انواع بیماری‌های واگیردار و ویروسی موثر باشد.
وی ادامه داد: شهرداری نقده با همکاری یک شرکت خصوصی توانسته‌است زباله مناطقی از شهر  را از لحاظ تفکیک در مبداء مدیریت کند.
وی بیان کرد: شهرداری همچنین به دنبال خرید زباله‌های کاغذی، فلزی و پلاستیکی شهروندان است زیرا این اقدام باعث می‌شود تجمیع زباله در سطح شهر کم شود و زباله‌گری که به یک صنعت مافیایی تبدیل شده‌است از بین برود.
مسوول خدمات شهری نقده با بیان این‌که روزانه ۹۰ تن زباله در نقده تولید می‌شود، افزود: ۶۵ تن از این میزان شامل زباله‌های تر و ۲۵ تن آن نیز مربوط به زباله‌های خشک می‌باشد.
فرهنگ‌سازی بین جوامع و اجرای طرح های خلاقانه برای مدیریت پسماند می‌تواند در تولید کمتر زباله و تفکیک آن در مبدا کمک کند.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.