مرتضی حاتمی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، تذکرهای لازم را به کاندیداها داده است و در صورت تکرار مساله، پرونده متخلفان به برای رسیدگی به دادگاه ارسال می‌شود.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت اقدامات پیشگیرانه در خصوص تخلفات انتخاباتی، ٣٩ شعبه مقابله با جرائم انتخاباتی در این استان فعال است تا تخلفات با سرعت و دقت بیشتری رسیدگی شود.

وی اضافه کرد: این شعبه‌ها با رعایت اصل قانون انتخابات، با تخلفات احتمالی برخورد خواهند کرد.

وی با اشاره به مصادیق تخلف‌های انتخاباتی، بیان کرد: برای تبلیغ کاندیداها زمان‌هایی تعیین شده که اگر زودتر از این زمان تبلیغاتی توسط خود نامزدها یا حامیان آنان صورت گیرد، به عنوان تخلف با این عوامل برخورد می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و دبیر ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی آذربایجان‌غربی گفت: استفاده از امکانات دولتی به نفع کاندیدها از دیگر عوامل تخلف‌هایی است که با آن برخورد قانونی می‌شود.

حاتمی بیان کرد: حاشیه پراکنی و امیدآفرینی واهی در اذهان عمومی، راه‌اندازی کارناوال تبلیغاتی، چسباندن عکس‌های تبلیغاتی بر روی تابلوهای راهنما، چاپ عکس بزرگ و غیرمعقول کاندیدها، دروغ‌پردازی و جوسازی از دیگر مسائلی است که به عنوان تخلف انتخاباتی شمرده می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به قرارگرفتن در آستانه انتخابات، سامانه الکترونیکی سجام (سامانه جامع اطلاعات مردمی) دادگستری این استان آماده دریافت گزارش‌های مردمی در رابطه با تخلف‌های انتخاباتی است.

سامانه sajam.scpd.ir فعال است و  متقاضیان می‌توانند اطلاعات و گزارش‌های خود را ثبت کنند؛ سامانه سجام قوه‌قضائیه از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده‌است؛ برای فعالیت در این سامانه باید ابتدا به عضویت آن درآمد و پس از طی مراحل گزینش و ساماندهی هسته‌های مردمی در قالب هسته‌های تخصصی و عادی می توان اخبار مربوط به آسیب های اجتماعی را گزارش کرد.

سامانه سجام مخفف سامانه جامع اطلاعات مردمی و هدف از آن نظارت مردم بر کار مردم و مسوولان است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.