رییس انجمن سینمای جوانان مهاباد چهارشنبه شب در آیین اختتامیه این جشنواره اظهار داشت: در بخش عکس ۲۵۰ قطعه از ۴۲ عکاس، ۴۵ فیلم از ۴۳ فیلمساز و ۱۱ فیلم‌نامه از هفت فیلمنامه‌نویس به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده‌بود.

رحیم بایزیدی اضافه کرد: در پایان داوری ها،  ۲۲ قطعه عکس برتر از ۱۳ عکاس انتخاب و در قالب نمایشگاهی در حاشیه جشنواره به نمایش گذاشته شد و همچنین ۳۶ فیلم شامل ۱۷ فیلم اول و ۱۹ فیلم بخش اصلی به اکران درآمد.

وی با اشاره به اینکه آثار هنرمندانی از شهرستان‌های بوکان، اشنویه، نقده، سردشت، مهاباد، سقز و بانه در این جشنواره حضور داشت، افزود: در حاشیه این جشنواره چهار نشست نقد و بررسی فیلم و ۲ کارگاه عکس برگزار شد.

وی اظهار داشت: این جشنواره در راستای ارج‌نهادن به فعالیت هنرمندان عکاس و فیلمسازان این شهرستان، ارزیابی آثار تولیدی و تصویری آنان، ایجاد بستر در عرصه تولید آثار و کشف استعدادهای خلاق در حوزه فیلم‌سازی هر ۲ سال یک‌بار برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: تقویت و تثبیت جایگاه فیلم کوتاه بین هنرمندان این شهرستان از طریق ارتقای سطح آگاهی و ایجاد زمینه کسب تجربه و جذب علاقه‌مندان جهت آموزش و حمایت بیشتر از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

به گزارش ایرنا، هیات داوران جشنواره در بخش فیلمنامه هیچ کدام از آثار را شایسته اهدای تندیس و دیپلم افتخار معرفی نکرد و جایزه دوم را به «شورش احمدپوری» برای فیلمنامه «سه‌ما» و جایزه سوم را به «نسرین صوفی‌محمدی» برای فیلمنامه «زیباترین دوستی» اهدا کرد.

در بخش تک عکس نیز هیات داوران تندیس و لوح بهترین عکس را به «شمال اشترابه»، دیپلم افتخار را به صورت مشترک به «سحر محمدی» و «شیدا فرجاد» و لوح تقدیر را به «آرش نژادی» و «حمزه رحمانی‌پور» اهدا کرد.

در بخش مجموعه عکس نیز آثار «ژاله بهرامی» تندیس جشنواره را از آن خود کرد و لوح تقدیر این بخش هم به «پولاد آغاز» رسید.

در بخش فیلم نیز که شامل ۲ بخش فیلم اولی و فیلم اصلی بود، هیات داوران هیچ یک از فیلم اولی‌ها را شایسته اهدای تندیس و دیپلم افتخار ندانست؛ جایزه بهترین تصویربرداری به «جلال مجیدی» تصویربردار فیلم «لبه» و لوح تقدیر بهترین بازیگری نیز به «صغری رزگری» برای بازی در فیلم «تهی در میان تنهایی» اهدا کرد.

هیات داوران لوح سپاس بهترین تدوین و صدابرداری را به «شایان پورصادقی» برای تدوین و صدابرداری فیلم «ضمیر»، بهترین کارگردانی فیلم مستند را به «محسن حسامی» برای کارگردانی فیلم «زانست» و بهترین کارگردان داستانی را به «اگری سلطانی» برای کارگردانی فیلم «لبه» اهدا کرد.

در بخش فیلم اصلی نیز، تندیس و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه به «رامین محمدیار» برای فیلم «نوفایل»، بهترین تصویربرداری به «سامان پاسیان» برای فیلم «تکه‌گوشت»، بهترین تدوین به «توفیق امانی» برای تدوین فیلم «نوفایل» و بهترین صداگذاری به «پرویز آبنار» برای صداگذاری فیلم «تکه‌گوشت» اهدا کرد.

هیات داوران همچنین تندیس و دیپلم افتخار بهترین کارگردان را به «سینا سواره» برای کارگردانی فیلم «تکه‌گوشت»، دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن را به «شادی پاکزاد» بازیگر فیلم «حلیمه» و بهترین بازیگر مرد را به «مهران قادری» برای بازی در فیلم «نوفایل» اهدا کرد.

لوح تقدیر بهترین طراحی صحنه نیز به «سینا سواره» برای فیلم «تکه‌گوشت»، بهترین سازنده موسیقی به «سامرند فقیه‌زاده» برای موسیقی فیلم «همه جا بدون من» و لوح ویژه هیات داوران به فیلم مستند «در مسیر ریل» به کارگردانی «هیمن آلانی» اهدا شد.

انجمن سینمای جوانان مهاباد یکی از انجمن‌های ۶۰ گانه سینمای جوانان در ایران است که از سال ۱۳۶۶ در این شهرستان راه‌اندازی شد و تاکنون به بیش از سه هزار هنرجو در رشته‌های مختلف فیلم‌سازی، تدوین، عکاسی و غیره آموزش داده و هم‌اکنون دارای ۱۰۰ عضو فعال است.

پانزدهمین جشنواره فیلم، فیلمنامه و عکس مهاباد از ۲ تا چهار دیماه در ۲ نوبت صبح و عصر برگزار شد.

مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.