معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره‌کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی در این مراسم اظهار داشت: دانش‌آموزان باید با اهمیت تحقیق و پژوهش به خوبی آشنا شده و همواره فعالیت‌های آنان در این راستا باشد.

بهزاد باقرزاده با بیان اینکه باید فرهنگیان و دانش‌آموزان خود را به علم روز تجهیز کنند تا از پیشرفت عقب نمانند، اظهار داشت: نظام آموزشی و تحقیقات باید دوشادوش هم حرکت کنند و خود را با نیازهای جامعه تطبیق دهند.

معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار میاندوآب نیز در آیین اظهار داشت: تحقیق و پژوهش مهم‌ترین رکن و لازمه پیشرفت و توسعه است و در این زمینه باید از ابزارهای روز مانند رسانه‌ها به خوبی استفاده کرد.

«حسام شیرازه‌محبت»، با بیان اینکه نباید از پژوهش و تحقیق به‌ویژه در حوزه آموزش و پرورش غافل شد، گفت: باید دانش‌آموزان ضمن آشنایی با اهمیت پژوهش، به سمت تحقیق و پژوهش عملی نیز سوق داده شوند.

وی با اشاره به اینکه میزان تاثیرگذاری رسانه گاهی بیشتر از آموزش و پرورش است، افزود: یکی از کارکردهای رسانه آموزش است و در این زمینه می‌توان از محتواهای چندرسانه‌ای برای آموزش استفاده کرد.

مدیر آموزش و پرورش میاندوآب نیز در این مراسم گفت: امسال ۴۲ نفر از دانش‌آموزان این شهرستان در طرح جابربن حیان رتبه نخست استانی را در طرح‌های مدل، طراحی ساخت، تحقیق، آزمایش و نمایش، تولید محتوای الکترونیکی و خط تحریر کسب کردند.

بهروز تقی‌نژاد با بیان اینکه همچنین یکی از فرهنگیان این شهرستان رتبه سوم کشوری را در ارائه مقاله کسب کرده است، اضافه کرد: ۳۰ نفر دیگر از دبیران مقطع ابتدایی نیز رتبه سوم استانی را در بخش‌های تولید محتوا، مهارت‌های درسی، درس پژوهی، کیفیت بخشی آموزشی، راهور آموزشی، سرگروه‌های درسی و برنامه ویژه مدرسه کسب کردند.

وی اظهار داشت: کسب رتبه برتر استانی در مطالعات اجتماعی، راهیابی ۱۴ نفر از هنرجویان به مسابقات کشوری و کسب رتبه برتر استانی توسط ۲۳ نفر از دانش‌آموزان مدارس شهرستان از جمله موفقیت های فرهنگیان این شهرستان است.

وی با بیان اینکه سه نفر از هنرجویان در رشته صنایع شیمیایی که ماه گذشته در ساری برگزار شد، مقام دوم کشوری را به خود اختصاص دادند، گفت: امسال ۳۲ نفر از دانش‌آموزان این شهرستان در آزمون سراسری کنکور با رتبه‌های برتر در رشته‌های پزشکی قبول شدند و ۱۴ نفر نیز در رشته داروسازی وارد دانشگاه شدند.

در این مراسم چند نمونه از طرح‌های برتر توسط دبیران به حاضران ارایه و از رتبه‌های برتر نیز تجلیل شد.

در میاندوآب حدود ۵۰ هزار دانش‌آموز در ۲۳۰ فضای آموزشی در حال تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.