قاسم جلیلینژاد روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات ارتباطی راههای روستایی مهاباد افزود: عملیات اجرایی مرحله اول این طرح در روستاهای استان با اولویت مسیر مناطق کمبرخوردار برای بهبود وضعیت ارتباطی و توسعه پهنباند آغاز شده که ۹ کیلومتر آن مربوط به روستاهای مهاباد است.
وی با بیان اینکه پرکردن شکاف توسعه ارتباطی بین روستا و شهر در دستور کار وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد، اضافه کرد: بیشتر مشکلات ارتباط روستاییان مربوط به بی اطلاعی مردم نسبت سرویس های ارتباطی در مناطق روستایی بوده که برای حل آن از طریق کارشناسان آموزشهایی برای روستاییان در نظر گرفته شده است.
جلیلینژاد با اشاره به نبود ارتباط جادهای در مسیر روستای «پسوه» مهاباد عنوان کرد: ایجاد سایت اپراتورهای شرکتهای مخابراتی نیاز به تامین برق در این مسیر دارد و باید اداره برق شهرستان با همکاری فرمانداری برق پایدار در مسیر روستای پسوه ایجاد کند.
سرپرست ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی گفت: توسعه جوامع محلی و روستایی بدون توجه به زیرساختها امکانپذیر نیست و باید روستاها برای تثبیت و افزایش جمعیت به اینترنت پرسرعت متصل شوند.
فرماندار مهاباد در این جلسه اظهار داشت: امروزه ارتباط اینترنتی و تلفنی به مطالبه اصلی روستاییان تبدیل شده و ارگانها و شرکتهای خدماترسان باید در راستای تحقق آن تلاش کنند.
ایرج شجاعی ادامه داد: بیشتر منطقه روستایی مهاباد سختگذر بوده و در زمستان دارای شرایط سخت جوی است و برای تامین ارتباط پایدار تلفنی و اینترنتی ارگانهای خدماترسان باید با هم همکاری کنند.
در ادامه این جلسه بخشداران بخش مرکزی و خلیفان به همراه دهیاران روستاهای مهاباد به ارایه مشکلات در حوزه ارتباط تلفنی و اینترنتی پرداختند.
قبل از تشکیل جلسه نیز سرپرست ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی به همراه نماینده اپراتورهای مختلف در نشست صمیمی با شهروندان مهابادی در خصوص مشکلات ارتباطی ملاقات عمومی داشتند.
توسعه زیرساختهای ارتباطی و اطلاعاتی از جمله نیازهای مبرم عمران و آبادی آذربایجانغربی در دهههای گذشته محسوب میشد و از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید دستاوردهای زیادی در این بخش حاصل شده است.
شهرستان مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی دارای ۱۹۷ روستا در ۲ بخش خلیفان و مرکزی است.