عبدالله چمنگلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: رحمان یکی از افتخارآورترین پارا المپینهای ایران در سطوح جهانی و بینالمللی است و بدون شک همواره مورد احترام شخص استاندار آذربایجانغربی و مسوولان استان قرار داشته و دارد.
وی بیان کرد: انتقادات اخیر این قهرمان جهان و پارا المپیک را با جان و دل میپذیریم و به تمام خواستههایش احترام میگذاریم ولی نباید فراموش کرد که این اداره کل اعتبارات بسیار محدودی در اختیار دارد و باید با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال جوابگوی نزدیک به ۷۰۰ هیات ورزشی باشد.
وی ادامه داد: همه ما میدانیم پروسه رسیدن به مقام قهرمانی کار بسیار سخت و دشواری است و سیامند رحمان نیز برای رسیدن به قلههای افتخار در میادین بزرگ جهانی، پارا المپیک و آسیایی زحمات فراوانی متحمل شده است ولی نباید فراموش کرد که اعتبارات ناچیز استان اجازه تجلیل و قدردانی درخور و شان چنین قهرمانانی را به ما نمیدهد.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانغربی گفت: این اداره کل هیچگونه کوتاهی در تجلیل از قهرمانان مدالآور و ملیپوش نکرده است و در حد توان مادی و معنوی خود از تک تک ورزشکارانی که برای این آب و خاک افتخار آفریدهاند تجلیل و تقدیر کرده و خواهد کرد.
طی چند روز گذشته سیامند رحمان قویترین وزنه بردار سنگین وزن جهان و پارا المپیک انتقاداتی در خصوص بیتوجهی مسوولان داشته و مصاحبههایی از این قهرمان ملی در سایتهای خبری و فضای مجازی منتشر شده است.
سیامند رحمان طی چند روز گذشته در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: با وجود بیمهریهای مسوولان، عشق به وطن و مردم تنها دلگرمی من برای تداوم تمریناتم و کسب مدال و افتخارآفرینی برای کشورم است.
وی اظهار داشت: ۱۳ سال است که عضو تیم ملی هستم و با وجود کسب ۲ مدال طلای پارا المپیک و رکوردزنیهای فراوان برای کشورم همچنان به مشکلات من از سوی مسوولان توجهی نمیشود.
رحمان با بیان اینکه مسوولان از نظر مالی حمایت چندانی از ملیپوشانی چون وی ندارند، افزود: هماکنون ماهانه تنها ۹۰۰ هزار تومان حقوق دریافت میکنم و حتی بیمه هم نیستم.
رکوردار جهان و پاراالمپیک در دسته فوقسنگین وزنهبرداری معلولان با بیان اینکه با هزینه شخصی خود تمریناتش را دنبال میکند، اضافه کرد: خیلیها فکر میکنند که کمکهای آنچنانی به ما میشود اما واقعیت چیز دیگری است.
وی ادامه داد: هیچکدام از مسوولان استانی در طول این مدت که در حال تمرین هستم حتی با من تماسی هم نداشتهاند و پیگیر وضعیت من نیستند.
«رحمان» با بیان اینکه مسوولان به جای کمک کردن تنها با مدالهای ما پُز میدهند، گفت: به عنوان یک ورزشکار حرفهای سختیها و مشکلات فراوانی دارم و این بیمهریها نیز بیشتر بر مشکلات من اضافه میکند.
فوقستاره ایرانی وزنهبرداری و قویترین پارالمپین تاریخ، افزود: از المپیک «ریو» به بعد تاکنون هیچکدام از مسوولان سراغی از من نگرفتهاند و این در حالی است که من انتظار دارم برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو آماده میشوم؛ حداقل یکبار به دیدار من میآمدند و از شرایطم باخبر میشدند.
وی حضور مسوولان در جمع ورزشکاران در زمان تمرین و اعزامها را روحیهبخش و مفید عنوان و اضافه کرد: این اقدام سبب افزایش انگیزه ملیپوشان شده و از سوی دیگر باعث میشود که دستاندرکاران شرایط تمرینی سخت و کمبود آنها را از نزدیک مشاهده کنند.
«رحمان» افزود: تمام هدف من کسب مدال طلای مسابقات توکیو و رکوردزنی در این مسابقات است و با تمام وجود برای دستیابی به این هدف حتی با وجود این بیمهریها تلاش میکنم.
وی ادامه داد: از چندین کشور از جمله «جمهوری آذربایجان» به من پیشنهادهایی داده شده است ولی به دلیل عشق به وطن و خانواده هیچکدام از آنها را نپذیرفتهام.
وی همچنین تندیسی که از وی توسط شهرداری و شورای اسلامی اشنویه در ورودی این شهر نصب شده است را نامناسب خواند و از مسوولان خواست تا به اصلاح یا برداشتن آن از این مکان اقدام کنند.
«رحمان» در پارا المپیک ۲۰۱۶ «ریو» با مهار وزنه ۳۱۰ کیلوگرمی تاریخساز شد؛ وی پس از کسب مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۱۹ قزاقستان عنوان کرد که در توکیو دوباره خواهد درخشید.
۲ مدال طلای پارا المپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو، پنج مدال طلا و یک نقره مسابقات قهرمانی جهان و سه مدال طلای بازیهای پارآسیایی ۲۰۱۰ گوانژو، ۲۰۱۴ اینچئون و ۲۰۱۸ جاکارتا از سیامند ورزشکاری برجسته در سطح رقابتهای بینالمللی ساخته است.
سیامند رحمان متولد ۱۳۶۷ و اهل شهرستان اشنویه از توابع آذربایجانغربی و وزنهبردار سنگین وزن ایران است که در سال ۱۳۸۷ برای اولینبار به اردوی تیم ملی وزنهبرداری معلولان دعوت شد.