فاروق سخنور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پروانه برای پنج مسیر از رودخانه مهاباد و برای هر مسیر یک مجوز از طریق قرعه‌کشی و با رعایت قوانین سازمان حفاظت محیط زیست صادر می‌شود.

وی بیان کرد: فعالیت‌های صیادی در این رودخانه از اواخر مهرماه شروع می‌شود و تا پایان اسفندماه سال جاری ادامه می‌یابد و صیادان می‌توانند در این مدت به صید ماهی در این منابع آبی بپردازند.

وی گونه‌های «کپور» و «زرده» را از انواع ماهی‌های رودخانه مهاباد عنوان کرد و افزود: نرخ پروانه صادره از سوی اداره کل برای هر مسیر بسته به ظرفیت صید آن بین چهار تا ۲۸ میلیون ریال متفاوت است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد به کنترل پروانه‌های صادر شده اشاره کرد و گفت: یگان حفاظت محیط زیست در صورت مشاهده تخلف، علاوه بر ضبط ادوات صید، متخلفان را به مراجع قضایی نیز معرفی خواهد کرد.

سخنور اظهار داشت: متقاضیان برای دریافت پروانه صید ماهی و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند تا روز پنجشنبه هفته جاری به اداره حفاظت محیط‌زیست این شهرستان واقع در خیابان شهید شهریکندی نرسیده به دانشگاه پیام نور مراجعه کنند.

سالانه بیش از ۱۸۸ تن ماهی در مهاباد تولید می‌شود که از این مقدار ۱۵۳ تن ماهی سردآبی در مزارع پرورشی و ۳۵ تن ماهی گرمابی است که در ۲ سد مهاباد و سنجاق صید می‌شود.

۹۹۰۳/۶۱۸۵/۲۰۹۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.