رضا منافی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با این میزان عملیات عمرانی،  ۶۴ روستای ارومیه با ۷۷ هزار و ۷۳۸ نفر جمعیت آسفالت شد.

وی با اشاره به اینکه توسعه مناطق روستایی از جمله اقدامات موثر در توسعه و عمران زیربنایی روستاها و کاهش مهاجرت به شهرهاست، اضافه کرد: تاکنون ۲۳ هزار و ۶۹۶ خانوار روستایی این شهرستان از مسیر آسفالته برای رفت و آمد برخوردار شده‌اند.

وی ادامه داد: هشت هزار و هشت تُن قیر یارانه‌ای برای اجرای این طرح‌ها به شهرستان ارومیه اختصاص یافته است.  

مدیر بنیاد مسکن ارومیه اعلام کرد: برای این امر بیش از ۸۸ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده‌است.

منافی از همکاری اهالی، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در مسیرگشایی و آماده‌سازی مسیرها برای انجام طرح‌های عمرانی قدردانی کرد و افزود: با توجه به اینکه اجرای چنین طرح‌هایی نیازمند صرف مبالغ سنگین بوده، حفظ و مراقبت و نگهداری از طرح‌های اجرا شده از مهمترین مسائل است.

۶١٣ روستا با ۶۲ هزار و ۷۷ واحد مسکن روستایی در ارومیه وجود دارد که طرح هادی در تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان اجرایی شده است؛ طرح هادی روستایی با هدف ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان، هدایت فیزیکی روستاها و تامین عادلانه امکانات انجام می‌گیرد.

پایه چنین طرح‌هایی در کشور از سال ۱۳۶۲ هجری شمسی و تحت عنوان روان بخشی روستاها در یکی از نقاط روستایی شهرستان شهرکرد و توسط وزیر مسکن و شهرسازی وقت به اجرا گذاشته شد و در سال‌های بعد به خصوص از سال ۱۳۶۶ هجری شمسی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با جدیت تمام پیگیری شد.

تجدید حیات و هدایت روستاها از ابعاد کالبدی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از جمله اهداف مورد نظر در طرح‌های مذکور است.

این استان مرزی دارای سه میلیون و ۲۶۵ هزار نفر جمعیت است که ۳۴.۶ درصد از آن در مناطق روستایی و ۶۵.۴ درصد در مناطق شهری سکونت دارند.

۹‪۹۱۸ /۲۰۹۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.