فرماندار میاندوآب عصر روز شنبه در این همایش با بیان اینکه فرهنگ کارهای خیر و مشارکت در امور عمومی در این شهرستان بهخوبی در بین مردم نهادینه شده است، افزود: همایش «دستهای مهربان» نیز در واقع نمایش فرهنگ بالای مردم میاندوآب در کمک به همنوعان و نیازمندان است.
مهدی قهرمانی اضافه کرد: این اقدامات خیرخواهانه باید در جامعه بازگو شده تا برای دیگران به یک الگو تبدیل شود.
وی اظهار داشت: در جامعه افراد نیازمند و بیبضاعتی وجود دارند که عزت نفس آنها باعث شده تا کسی از نیازمندی آنها خبر نداشته باشد از اینرو مردم باید این افراد را شناسایی و با مشارکت خیران مشکلات آنها را تا حد توان رفع سازند.
وی با بیان اینکه خیّر بودن و هزینه کردن سرمایه در یک مسیر درست یک نعمت الهی است، گفت: شهرستان میاندوآب بیشترین مدارس خیرساز را در آذربایجانغربی دارد به طوری که تاکنون ۶۴ مدرسه توسط خیران احداث شده است.
فرماندار میاندوآب گفت: به واسطه مشارکت مطلوب خیّران در حوزه آموزشی، مشکلات این حوزه در میاندوآب نسبت به سایر شهرها کمتر است.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب نیز در حاشیه این آیین گفت: این برنامه با هدف تامین اقلام ضروری دانشآموزان خانوادههای نیازمند در آستانه بازگشایی مدارس برگزار و در آن برای ۱۵۳ دانشآموز در تمامی مقاطع تحصیلی که از قبل توسط آموزش و پرورش شناسایی شده بودند، کیف و لوازمتحریر اهدا شد.
بهروز تقی نژاد با اشاره به اینکه برای تهیه لباس فرم و کفش نیز بن خرید به این دانشآموزان اهدا شد، افزود: دانشآموزان با این بُنها از فروشگاههای سطح شهر که از قبل با آنان هماهنگیهای لازم انجام شده، کفش و لباس فرم مورد نیاز را تهیه می کنند.
وی ارزش ریالی این کمکها را به ازای هر دانشآموز چهار میلیون ریال اعلام کرد و ادامه داد: این دانشآموزان تحت پوشش نهادهای حمایتی نبوده و از سوی مدیران مدارس شناسایی شدهاند.
تا یک هفته دیگر، مدارس آذربایجان غربی نظیر دیگر استان های کشور بازگشایی می شود و تاکنون دهها مورد پویش و همایش در راستای کمک به نیازمندان در آذربایجان غربی راه اندازی شده است.
۹۸۷۱/۶۱۸۵/۲۰۹۳