حجت الاسلام عسگر فعال‌آذر روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نذرها، هزینه معنوی مردم مسلمان ایران محسوب می شود و کسانی‌که در مجالس عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) نذری می دهند همان مومنانی هستند که به فقرا کمک می‌کنند.

وی اظهار داشت: خاستگاه اصلی حمایت از طبقات محروم جامعه همین مجالس عزاداری اباعبدالله الحسین (ع)، روضه‌خوانی‌ها و مرثیه‌خوانی هاست و اگر این مراسم نباشد، بدون تردید کمک چندانی به فقرا نخواهد شد.

وی ادامه داد: کسانی‌که نذری‌های مجالس عزاداری امام حسین (ع) و همچنین نذرهای اعطایی به عتبات عالیات را نکوهش می‌کنند، باید به این حقیقت واقف باشند که بیشترین کمک‌ها به نهادهایی نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیبستی از سوی نذردهندگان مجالس عزاداری حسینی و سایر مجالس ویژه اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.

رئیس دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در امور اهل سنت آذربایجان‌غربی اضافه کرد: همچنین نذرهای مردمی به عتبات عالیات ضرورتی اجتناب ناپذیر است و باید برای آبادانی هرچه بیشتر عتبات عالیات چنین اقدامی صورت گیرد.

حجت الاسلام فعال‌آذر ادامه داد: چگونه اهانت کنندگان به نذرهای مردمی سفر به آنتالیا، ترکیه و دیگر نقاط جهان و خوشگذرانی و صرف هزینه‌های کلان را اسراف نمی‌دانند ولی نذری دادن مردم مسلمان در مجالس عزاداری امام‌حسین (ع) و همچنین عتبات عالیات را نکوهش می کنند.

در سال های اخیر دشمنان داخلی و خارجی با هدف زیر سوال بردن فلسفه قیام عاشورا و عزاداری های حسینی در فضای مجازی نذری دادن " سنت دیرینه مسلمانان" را زیر سوال برده و اظهار می دارند چرا مسلمانان به جای کمک به فقرا سفره های احسان و نذری پهن می کنند.

این در حالی است که همین افراد  مبالغ هنگفتی برای سفرهای خارجی، ازدواج های مجلل، جشن تولدها و دورهمی های شبانه هزینه می کنند.

حج، عتبات عالیات و پیاده روی اربعین نیز از نگاه کینه توزانه دشمنان در امان نمانده و بارها مسلمانان را به جرم حج رفتن و اعطای نذر به عتبات عالیات به باد انتقاد گرفته اند درحالی که خود در حمایت از محرومین جامعه کوچکترین نقشی ندارند.

۸۱۳۵/۲۰۹۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.