حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی روز سه‌شنبه در دیدار با مدیر و معاونان موسسه مالی و اعتباری کوثر در آذربایجان‌غربی افزود: سنت بسیار زیبای قرض‌الحسنه در بین مردم رنگ باخته که این روند باید با همکاری همه بخش‌ها به ویژه مدیریت بانکی اصلاح شود.

وی اضافه کرد: پرداخت تسهیلات به مردم با عناوین قرض‌الحسنه توسط بانک‌ها با ضعف‌های مختلفی مواجه بوده و درصد بازپرداخت و کارمزدهای بالا باعث بی‌اعتمادی مردم به این مقوله خداپسندانه شده‌ است.

وی بیان کرد: پرداخت تسهیلات با کارمزدهای ۱۲ تا ۱۵ و حتی ۲۰ درصد در نظام اسلامی قابل قبول نیست و با توجه به این امر باید همه مسوولان بانکی تلاش داشته باشند تا اعتماد عمومی مردم را برای احیای سنت قرض‌الحسنه احیا کنند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی ادامه داد: بانک‌ها و مؤسسه‌های مالی و اعتباری در زمینه رونق تولید نقش مهمی دارند و باید منصفانه و با رویکرد حمایتی با واحدهای تولیدی تعامل کنند که در این صورت می‌توان به توسعه بخش تولید امیدوار بود.

حجتالاسلام والمسلمین قریشی با اشاره به موضوع ادغام بانک‌های نظامی در بانک سپه اظهار امیدواری کرد که این ادغام به صورت درست و قابل قبول انجام پذیرد تا موجب رضایت بیشتر مردم شده و از آسیب رساندن به کارکنان شاغل در موسسه‌های مالی جلوگیری کند.

وی تاکید کرد: یکی از مشکلات امروز جمهوری اسلامی ایران، وجود بانک‌های متعدد و هزینه‌های بالای آنهاست که در طولانی مدت تبعات مختلفی در جامعه خواهد داشت.

موضوع سودهای بالای بانکی همواره مورد انتقاد مسوولان و روحانیان قرار گرفته اما برای حل این مشکل باید اقدامات اساسی صورت گیرد.

۸۱۳۷/۳۰۷۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.