محمد آبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بوکسور جوان یکی از پدیده‌های نوظهور ایران لقب گرفته است و سال گذشته در بازدید سرزده‌ای که توسط مسوولان فدراسیون و هیات استان از تمرینات بوکس شهرستان بوکان انجام شد مورد توجه ویژه «حسین ثوری» رییس فدراسیون بوکس قرار گرفت.

وی بیان کرد: رییس فدراسیون در آن بازدید، میت بوکس را به دست گرفت و از این بوکسور جوان خواست که ضربات چپ و راست خود را به همراه رقص پا به نمایش بگذارد که این امر مورد توجه حاضران قرار گرفت.

وی ادامه داد: این بوکسور جوان در جریان مسابقات قهرمانی جوانان کشور در کرمانشاه توانست با اقتدار بر سکوی قهرمانی ایران ایستاده و به عنوان یکی از بوکسورهای مستعد کشور شناخته شود.

وی گفت: تیم منتخب جوانان آذربایجان‌غربی با ترکیب ۶ بازیکن متشکل از مبین عباسی، حسین ناصری، ابراهیم زندی، سینا ابوالحسنی، سیدمحمد مام‌محمودی و هادی پاشایان به مربیگری اسکندر عبدی و فیروز طالب‌زاده عازم مسابقات جوانان کشور شده بود که از مجموع این بازیکنان تنها این ورزشکار بوکانی به مدال طلا رسید.

وی گفت: در حال حاضر «مهدی ماکویی» و «حسین دانشور» از ورزشکاران ارومیه و نقده در اردوی تیم ملی حضور دارند.

آبی ادامه داد: این استان سابقه درخشان و طولانی در رشته بوکس دارد به طوری که «حسین مادردوست» پیشکسوت بوکس ارومیه سابقه حضور در بازی‌های آسیایی ۱۳۵۴ تهران را در کارنامه دارد.

«میت»، ابزاری چرمی است که در رشته‌های رزمی در تمرینات توسط مربی برای انجام تمرینات و زدن ضربه مشت روبروی ورزشکار گرفته می‌شود. 

سیدمحمد مام‌محمودی متولد ۱۳۸۰ شهرستان بوکان است و در رشته علوم انسانی مقطع متوسطه مشغول به تحصیل است؛ این بوکسور جوان در سال ۱۳۹۵ برای نخستین بار مدال طلای نونهالان ایران را کسب کرد و به اردوی تیم ملی دعوت شد.

بوکس از جمله رشته‌های رزمی است که در آذربایجان غربی قدمتی بیش از ۵۰ سال دارد و در سال‌های اخیر پیشرفت خوبی داشته و مورد استقبال جوانان استان قرار گرفته است.

طی سال گذشته نیز «سیامک قربانی» از ارومیه، «عبدالله پرتنی» از مهاباد و «عرفان مام‌خسروی» و «سیدمحمد مام‌محمودی» ۲ بوکسور اهل شهرستان بوکان به اردوهای مختلف تیم ملی دعوت شدند.

«طاهر جباری» ملی‌پوش سابق بوکس کشور و یکی از قهرمانان سابق رقابت‌های بین‌المللی و آسیایی دهه ۸۰ ایران است که هم‌اکنون در کسوت مربیگری فعالیت دارد و پنج ورزشکار تربیت و تقدیم تیم‌های ملی بوکس کشور کرده است.

«طاهر جباری»، «حسین مادردوست»، «محمدرضا شاطرلو» و «ایوب پورتقی قوشچی» از جمله قهرمانان ملی‌پوش آذربایجان‌غربی هستند که از دهه‌های ۵۰ تا ۸۰ موفق به کسب عناوین مهم آسیایی و بین‌المللی برای ایران اسلامی شده‌اند.

در دهه ۹۰ نیز بوکسورهایی مانند هادی ماکویی، امین بخشی زاده، وحید ابراهیمی، یونس حسن‌پور، حسین دانشور، مهدی ماکویی و محمد عزیزی به اردوهای تیم ملی دعوت شدند.

بیش از یکهزار ورزشکار در رشته ورزشی بوکس در آذربایجان‌غربی فعالیت می‌کنند.

۷۱۵۶/۶۱۸۵/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.