معاون امور آسیب ها و مسائل اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور گفت: دفاتر تسهیلگری باید نسبت به توانمندسازی محلات هدف اقدام نمایند.
به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی؛ رضا محبوبی در دیدار با شهریاری استاندار گفت: در حال حاضر ۲۰۰ محله در ۲۲ استان کشور از طریق ۱۳۰ دفتر تسهیل گری خدمات مورد نظر برای کاهش آسیب های اجتماعی را دریافت می کنند.
وی با اشاره به انسجام مطلوبی که در دفاتر تسهیل گری استان حاکم شده افزود: نگاه ما به دفاتر تسهیل گری این نبوده که مطالبه گر و نق زننده به مسئولین باشد بلکه در جهت توانمند سازی محلات هدف با برنامه های علمی و مشاوره ای حداکثر ظرف مدت ۵ سال نسبت به توانمندسازی محلات هدف اقدام نمایند.
محمد مهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی نیز دراین دیدار با اشاره به اینکه عقب ماندگی استان در شاخص زیرساخت های آموزشی و نیز نرخ بالای بیسوادی یکی از علل وقوع آسیب های اجتماعی بشمار می رود گفت: برای جبران این وضعیت تامین زیرساخت های آموزشی و ارائه خدمات به مناطق حاشیه نشین و روستایی را به صورت جدی در دوسال اخیر از طریق اختصاص اعتبارات ویژه و ایجاد پویایی در مدیریت ها پیگیر هستیم.
 وی با تشریح وضعیت استان و فعالیت ۹ دفتر تسهیل گری، ارائه خدمات در مبدا و جلوگیری از موازی کاری در ارائه خدمات کالبدی در مناطق حاشیه نشین را از جمله راهکارهای اثربخشی اقدامات پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانست و تصریح کرد: سال گذشته با تخصیص اعتبارات ویژه ۵ هزار بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش برگشتند.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.