کامبیز شاوله روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد خانوار شامل چهار هزار نفر فرهنگی است که در قالب ۱۰ هزار نفرروز در مراکز اقامتی فرهنگیان این شهرستان اقامت داده شدهاند.
وی با بیان اینکه مهاباد پس از ارومیه رتبه دوم اسکان فرهنگیان در آذربایجانغربی را در اختیار دارد، ادامه داد: ستاد اسکان فرهنگیان این شهرستان ۹ مدرسه با ۷۵ کلاس درس را برای پذیرایی از میهمانان در تعطیلات تابستانی تجهیز کرده است.
وی با بیان اینکه کلاسها در قالب تیپهای مختلف شامل ویژه، الف و ب تقسیم بندی و برای پذیرایی از میهمانان نوروزی امسال تجهیز شده است، اضافه کرد: در کلاسهای تیپ ویژه امکاناتی مانند تخت، پتو و بالش، تلویزیون و یخچال در کلاسها وجود دارد و کلاس های تیپ الف نیز به تمام این امکانات به جز تخت تجهیز شده و در تیپ ب نیز تلویزیون و یخچال به صورت عمومی است.
مدیر آموزش و پرورش مهاباد اظهار داشت: ستاد اسکان فرهنگیان مهاباد تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا میهمانان تابستانی با خاطره خوبی این شهرستان را ترک کرده و در سالهای آینده نیز مهاباد را برای مسافرت انتخاب کنند.
وی عنوان کرد: پذیرش و اسکان فرهنگیان از روز ۲۶ خردادماه آغاز شده و تا ۱۲ شهریورماه ادامه خواهد داشت.
شاوله گفت: در تعطیلات سال گذشته نیز ۷۰ کلاس درس در قالب ۹ مدرسه برای پذیرش میهمانان تابستانی تجهیز شده بود که ۲۸ هزار نفرروز در این شهرستان اسکان یافتند.
شهرستان مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است و یکی از مهمترین قطبهای گردشگری در غرب کشور به شمار میرود که به «نگین گردشگری آذربایجان» مشهور شده است.
مهاباد که هماکنون به یکی از مقصدهای مهم گردشگری در غرب کشور مبدل شده است ۹۲ اثر تاریخی ثبت شده ملی دارد که سد مهاباد، غار سهولان، تالاب کانیبرازان، موزه و حمام میرزا رسول، تخته سنگی فقرهقا، بردهکنته و مسجد جامع از مهمترین اثرهای تاریخی و جاذبه های گردشگری این شهرستان است.
مهاباد دارای ۱۳۳ اتاق در قالب چهار هتل، ۴۹ اتاق در قالب سه میهمانپذیر و ۱۱ سویت در قالب یک هتل آپارتمان است.
۹۹۰۳/۶۱۸۵/۲۰۹۳