علی دیانتی روز یکشنبه در بازدید فرماندار میاندوآب از نخستین باغ پسته این شهرستان اظهار کرد: این باغ پسته در سطح ۳.۵ هکتار از باغ های یک کشاورز میاندوآبی ایجاد و در آن، ۹۵۰ هزار اصله نهال کشت شده است.

وی اضافه کرد: برای آبیاری این باغ نیز از سیستم آبیاری قطره ای استفاده شده که در کاهش مصرف آب بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه جهت تأمین بخشی از برق موردنیاز این باغ، از پنل خورشیدی استفاده شده است، اظهار کرد: بکارگیری فنون جدید علمی در این باغ سبب شده در مصرف آب و انرژی صرفه‌جویی قابل توجهی صورت گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: کشت یکهزار مترمربع زعفران نیز در جوار این باغ پسته از دیگر  اقدامات این باغدار پیشرو است.

تغییر الگوی کشت با رویکرد کاشت محصولات کم آب‌بر از جمله گیاهان دارویی یکی از اهداف و راهکارهای مقابله با پدیده خشکسالی است.
میاندوآب با وجود صنایع تبدیلی در زمینه فرآوری گیاهان، ظرفیت افزایش کشت گیاهان دارویی به ویژه گل محمدی را دارد که از دیرباز در این منطقه کشت می‌شود.
۳۱ هکتار از اراضی این شهرستان طی سال زراعی گذشته در میاندوآب به زیرکشت گیاهان دارویی رفته که شامل سه هکتار گل محمدی، چهار هکتار زعفران، ۹ هکتار بادرنجبویه (بادرشبو) و نعنای فلفلی و ۱۵ هکتار سنجد است.
میاندوآب دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۵۲ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم است که سالانه بیش ۹۵۰ هزار تن شامل ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.
۹۸۷۱/۶۱۸۵/۲۰۹۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.