به گزارش ایرنا، علی اصغر کاراندیش روز پنجشنبه در جمع هنرمندان و اصحاب رسانه شهرستان میاندوآب در آذربایجان غربی اظهار داشت: از زمانی که این قانون مصوب شده برخی افراد مصاحبه‌ها و  عده دیگری اقداماتی را آغاز کرده‌اند تا این قانون را ملغی کنند.

وی با بیان اینکه برخی از شرکت‌های برگزار کننده کنسرت‌ها نیز مقاومت زیادی در برابر این قانون می‌کنند افزود: بر اساس این قانون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مکلف شده است تا ١٠ درصد از بهای بلیت اجراهای صحنه‌ای در تهران و کلان شهرها را به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کند.

کاراندیش با دفاع از تصویب و اجرای این قانون اضافه کرد: با این اعتبارات می‌توان شاهد ساماندهی و توسعه فعالیت‌های حوزه فرهنگ و هنر در جای جای کشور بود تا توزیع متوازن اعتبارات در کشور رقم بخورد. 
وی با تاکید بر اهمیت عدالت فرهنگی در کشور، گفت: این مهم در سایه تمرکز زدایی، به کارگیری ظرفیت‌های تازه، سیاست‌گذاری‌های نوین فرهنگی- اجتماعی و بهره‌مندی از تخصیص هدفمند خدمات میسر می‌شود.

موازی کاری حوزه فرهنگ و هنر باید مرتفع شود

کاراندیش، با اشاره به تعدد دستگاه‌های فعال در عرصه فرهنگ و هنر کشور گفت: موازی کاری در این زمینه باید با شیوه های درست مدیریت شود.

وی با بیان اینکه ۲۶ دستگاه و نهاد در عرصه فرهنگ فعالیت کرده و از بودجه دولتی استفاده می‌کنند افزود: از مجموع اعتبارات حوزه فرهنگ که در بین این دستگاهها توزیع می شود تنها ۱۵درصد سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است درحالیکه همه نگاه‌ها در بخش فرهنگ به این وزارتخانه معطوف است. 

وی با انتقاد از اینکه موازی کاری در عرصه فرهنگ زیاد است، خاطرنشان کرد: اگر تصور وجود دارد که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها پاسخگوی حوزه فرهنگ است این تصور درستی نیست و مسوولیتهای این حوزه باید در کشور، استان‌ها و شهرستان‌ها بین همه متولیان این حوزه توزیع شود.

وی نقش شورای فرهنگ عمومی در کشور را مهم برشمرد و افزود: نیازهای فرهنگی جامعه باید در این شوراها مطرح و با همکاری همه اعضای این شورا مورد بررسی قرار گیرد زیرا برایند فعالیت همه این دستگاه ها می‌تواند نتیجه بخش باشد.

نظام جامع صنفی فرهنگ و هنر در حال تدویدن است

 معاون امور حقوقی، مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : تصویب نظام صنفی فرهنگ و هنر، نیمی از موانع این عرصه را رفع می‌کند.
وی تصویب نظام صنفی فرهنگ و هنر را موضوع مهمی توصیف کرد و افزود: اگر این نظام صنفی که در زمان حاضر از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس و وزارتخانه به جد دنبال می شود، به نتیجه برسد و نظام صنفی واقعی برای اهالی فرهنگ و هنر مصوب شود؛ شاید ۵۰ درصد موانع فرهنگ و هنر مرتفع شود.

وی گفت: در همین راستا نظام جامع صنفی رسانه نیز برای تصویب به مجلس ارایه شده است. که امیدواریم تصویب این لایحه نیز گامی موثر در راستای حمایت از فعالان این عرصه باشد.   

بیش از ۳۵ هزار نفر تا پایان امسال زیرپوشش بیمه هنرمندان قرار می گیرند

وی با بیان اینکه کار بیمه هنرمندان در سطح کشور بخوبی به پیش میرود افزود: هم‌اکنون ۳۳ هزار نفر از هنرمندان کشور تحت پوشش این بیمه هستند که تا پایان امسال به ۳۵ هزار نفر خواهد رسید.

وی از هنرمندانی که هنوز در این بیمه ثبت نام نکرده اند خواست در اسرع وقت با عضویت در آن از مزایایی که در قانون تصویب شده است استفاده کنند.

یارانه کتاب و مطبوعات در دولت تدبیر و امید افزایش یافت 

معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در دولت تدبیر و امید یارانه مطبوعات از بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۲ به  ۲ هزار و ۸۰۰‌ میلیارد ریال در سال جاری رسیده است.

وی گفت: این درحالیست که شمار نشریات نیز از ۲ هزار نشریه به ۶ هزار افزایش یافته است.

کاراندیش اضافه کرد: هماکنون سالانه ۴۰ هزار تن از کاغذ مورد نیاز کشور در بخش مطبوعات و ۵۰ هزار تن نیز در بخش کتاب و نشر مورد مصرف قرار می گیرد.

وی با اشاره به وجود مشکلاتی که در بخش تامین کاغد مورد نیاز کشور وجود دارد اظهار داشت: این مشکلات که ناشی از تحریم هاست مقطعی بوده و رفع خواهند شد.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفری یکروزه به آذربایجان غربی صبح امروز از تالار مرکزی ارومیه نیز بازدید کرده و با مشکلات احداث این طرح فرهنگی از نزدیک اشنا شد.

۹۸۷۱/۶۱۸۵/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.