قاسم امینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این برنامه از اول رمضان و به مدت یک ماه برگزار می شود و بازرسان بهداشت محیط در قالب تیم های یک نفره و 2 نفره به پایش مراکز حساس می پردازند.
وی افزود: زمان فعالیت این تیم ها از هشت صبح تا هشت شب است ضمن اینکه بازرسان مجهز به دستگاه های پیشرفته سنجش آلودگی و سنجش کیفیت روغن هم هستند.
امینی یادآور شد: بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه زولبیا و بامیه، نانوایی ها، مراکز عرضه مواد لبنی، فروشگاه های مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه از ماموریت های محوری در برنامه سلامت رمضان امسال است.
وی گفت: مراکز تهیه زولبیا و بامیه باید از مواد اولیه بهداشتی، تخم مرغ های تاریخ مصرف دار و روغن استاندارد برای تولید این محصول غذایی پرمصرف ماه رمضان استفاده کنند.
امینی از شهروندان خواست در ایام مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاه های معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهیه کنند.
وی با اشاره به فعال بودن سامانه گویای 190 در این ایام افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، مراتب را از طریق این شماره تلفن گویا و یا شماره تلفن 42442250 به کارشناسان بهداشت محیط اطلاع دهند.
مسوول بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت مهاباد گفت: در قالب طرح سلامت نوروزی امسال نیز 2 هزار و 800 مورد بازدید از امکان و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفت که در این بازدیدها در مجموع هفت هزار و 500 کیلوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف کشف و ضبط شد.
به گزارش ایرنا مهاباد با 237 هزار نفر جمعیت دارای 6 هزار و 800 واحد صنفی است.
3020/6185/7129
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.