عزیز سهندی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تسهیلات برای چهار هزار و 700 مددجوی تحت پوشش این نهاد پرداخت شده که با آن یکهزار و 853 نفر در مناطق شهری استان با پرداخت 317 میلیارد ریال تسهیلات صاحب شغل شدند.
وی ادامه داد: 2 هزار و 849 نفر از مددجویان استان نیز در روستاها با اعتبار 738 میلیارد ریال از تسهیلات اشتغال‌زایی کمیته امداد استان بهره مند شدند.
سهندی بیان کرد: در سال گذشته سقف تسهیلات ارائه شده از 200 میلیون ریال به 500 میلیون ریال افزایش یافت که میزان تسهیلات ارائه شده در سال 1397 نسبت به سال قبل از آن 17 درصد افزایش داشته است.
وی اضافه کرد: در سال گذشته، پس از اشتغالزایی برای افراد تحت حمایت، یکهزار و 423 خانوار مددجو به خودکفایی رسیده و از گردونه حمایتی کمیته امداد آذربایجان‌غربی خارج شدند.
وی ادامه داد: در بین تمام شهرستان‌های آذربایجان غربی ارومیه با یکهزار و 11 نفر و پرداخت 226 میلیارد ریال تسهیلات در راستای اشتغالزایی و خودکفایی مددجویان پیشرو است و بعد از ارومیه،مهاباد با اشتغال‌زایی برای 398 نفر و پرداخت 104 میلیارد ریال تسهیلات در رتبه دوم قرار دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)آذربایجان غربی افزود: بیشترین مجریان طرح‌های اشتغال کمیته امداد استان با اشتغالزایی برای 2 هزار و 452 نفر مربوط به بخش دامداری است.
وی بیان کرد: امسال نیز این نهاد حمایتی ایجاد اشتغال‌ برای هشت هزار نفر را با پرداخت 2 هزار و 220 میلیارد ریال در برنامه دارد.
وی اجرای طرح راهبران شغلی و راه اندازی طرح نیروگاه خورشیدی پنج کیلو واتی با همکاری منطقه آزاد ماکو و موسسه عترت بوتراب را از دیگر برنامه‌های حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد آذربایجان‌غربی در سال جاری عنوان کرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان غربی گفت: تسهیلات اشتغال تنها برای مددجویان تحت حمایت پرداخت نمی شود و هر فردی که توسط حوزه مددکاری، مستحق دریافت وام شناخته شود، می‌تواند از تسهیلات خودکفایی این نهاد استفاده کند.
وی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) با الهام از تعالیم شرع مقدس همواره سعی بر این دارد که اصولی‌ ترین و شایسته ‎ترین خدمات را به مددجویان مورد حمایت ‌عرضه کند و بر همین اساس طرح‌ها و فعالیت‌های خودکفایی را در راس برنامه‎های خود قرار داده‌ است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان غربی گفت: طرح های خود اشتغالی، گام مهمی در تامین معیشت خانواده های نیازمند و استقلال اقتصادی مددجویان بوده و نخستین و اساسی‎ترین گام در این رابطه ایجاد روحیه خوداتکایی و اعتماد به خود و روحیه علاقه به کار و عدم اتکا به دیگران است.
سهندی افزود: کمیته امداد به دنبال ایجاد مشاغل پایدار با درآمد مناسب برای مددجویان است و توانمندسازی، مدل‌سازی و پشتیبانی سه مؤلفه راهبردی برای مدیریت جریان ایجاد فرصت‌های شغلی در این نهاد است.
وی ادامه داد: کمیته امداد استان قبل، حین و بعد از دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی بر کار مددجویان نظارت می کند و این یکی از دلایل پایداری طرح‌های اشتغال مددجویان تحت پوشش این نهاد است.
وی اضافه کرد: سالانه باید حداقل برای 10 درصد از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد آذربایجان غربی، اشتغال پایدار ایجاد شود تا آنان به سمت یک زندگی مستقل و به دور از حمایت های کمیته امداد سوق داده شوند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان غربی بیان کرد: همه تلاش این نهاد حمایتی ارتقای سطح رفاه خانواده های تحت حمایت و کمک به رفع مشکلات آنهاست و از هر فرصتی برای رسیدن به این هدف استفاده می کنیم.
به گزارش ایرنا، کمیته امداد که نخستین نهاد تاسیس شده پس از انقلاب اسلامی در کشور است، از اسفندماه سال 1357 تاسیس شده و در حال حاضر نزدیک به 40 سال از فعالیت این نهاد حمایتی می گذرد.
8137/ 3020
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.