جعفر علیزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان کود شیمیایی توسط کارگزاری های مجاز این شهرستان در چهار مرحله بین کشاورزان توزیع شد.
وی افزود: از این مقدار یکهزار و 500 تن کود شیمایی پاییزی شامل اوره، انواع کود فسفاته و ازته است که همراه با کشت پاییزی سال گذشته توزیع شد و یکهزار و 500 تن نیز کود بهاره است که از ابتدای امسال در بین کشاورزان توزیع گردید.
«علیزاده» با اشاره به ثابت ماندن قیمت کودهای شیمایی در یک سال اخیر، اضافه کرد: هر کیسه 50 کیلوگرمی کود اوره با نرخ 38 هزار و 500 تومان، سوپر فسفات 55 هزار تومان، دی فسفات آمونیوم 140 هزار تومان، ازته 75 هزار تومان، کلرور پتاسیم 40 هزار تومان، و کیسه 25 کیلوگرمی کود میکروبی فسفاته نیز 39 هزار و 500 تومان توزیع شد.
وی افزود: کشاورزان می توانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی، کارگزاران و عاملان مجاز توزیع کود، نسبت به تهیه کودهای مورد نیاز خود اقدام کنند.
علیزاده اضافه کرد: بیش از ۱۰ هزار نفر در مهاباد به عنوان بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند که هشت هزار نفر از آنان تاکنون سهمیه کود خود را دریافت کرده اند.
وی کاهش حاصلخیزی خاک در اراضی کشاورزی و باغی را از دلایل استفاده از کودهای شیمیایی برای این اراضی عنوان کرد و افزود: کشاورزان باید از مصرف کودهای شیمیایی به صورت بی رویه خودداری کرده و سعی کنند مصرف کودها بر اساس آزمون خاک و برگ و با مشاوره کارشناسان کشاورزی انجام شود.
رییس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مهاباد از باغداران نیز خواست برای کسب راهنمایی های لازم در بخش کشاورزی و تغذیه باغات به کارشناسان پهنه مراکز خدمات جهاد کشاورزی یا مدیریت جهاد کشاورزی مهاباد مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، مهاباد دارای بیش از 81 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی است؛ 62 هزار هکتار از مزارع این شهرستان به کشت محصولات مختلف اختصاص یافته که 52 هزار هکتار آن به صورت دیم و مابقی به صورت آبی است.
9903/6185/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.